✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Monday, January 24, 2011

TERHARU SANGAT

bahagian depan

bahagian belakang

thankz sangat to SHARIFAH SIMAA adek SYED SYAZWAN SADLY sebab bagi akak gift neh okay . i really appreciate it . ta sangke sangat dapat gift neh . ta penah terpikir pon na dapat bende neh . mesti korang ta kenal sape kan ? so aku cerite cket laa .

dia neh adek kawan baek aku , SYED . so kami kenal laa . aku memang baek laa ngan diorang dua neh . mule mule aku terkejut jugak kan . ta percaye pon ade . *over laa pulak kan . haha . pastu syed pun cerite laa adek dia tanye name and kelas aku ape sume . then dia bagi dekat aku .

aku hargai sangat sangat . terima kaseh sekali lagi sebab bagi akak gift neh okay . next time boleh bagi lagi kan ? *ahh , melampau laa tue kan . bagi betis na peha . hahaha . aku akan simpan laa kat neh sampai aku da tuwe bangke sekalipun . haha .

p/s : engat na simpan sekali dengan buah limau , tapi da masuk dalam perut . simpan dalam perut jew laa eyh . hehe . :)

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment