✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Saturday, April 16, 2011

NAMA BERMAKNA !


KAK LONG (AKU LAA)

ANGAH (ADEK PEREMPUAN AKU)

ADEK (ADEK LELAKI AKU)

macam tak percaye je kan . haha . name aku , maksod dia macam neh rupanya . *excited laa pulak haa . tolongggg laa . haha . banyak orang buat menda neh . mula aku tak amek pot pon , tapi tadi rase tangan neh gatal sangat nak try . so aku pon try laa kan . boleh dikatakan name kami adek beradek lebih kurang sama je maksudnye .

macam best laa pulak name kami neh . bukan macam , tapi memang best pon haa . *masok bakul , angkat sendiri pulak aku kan . thankz ayah and ibu sebab bagi nama yang sangat bermakne neh dekat kak long , angah , and adek . I LOVE MY PARENTS !  

HIDAYATUL DIANA BINTI ALIAS

FATIN MAISARAH BINTI ALIAS

ALIF DANIAL BIN ALIAS

p/s : melampau betol hari neh sampai dua kali update blog . haha .

i love you , just the way you are =)

AKU SUKA PERFUME LELAKI . PELIK KE ?

fuhh , lame jugak aku tak update blog neh . haishh . bz sangat laa . takde mase . humm . macam macam jadi kat aku , *APRIL YANG PROBLEMATIC . tapi aku takkan cite dekat sini . bia aku simpan sendiri . hari ni aku nak cite pasal minyak wangi yang aku suka glerr . tettettettettet ......


neh laa perfumr yang paling aku suka sekarang neh . btw , aku memenag fanatic DASHING . rase macam tak best je kalau pakai minyak wangi lain tau . aku memang da lame pakai minyak wangi neh , tak penah tuka . sekarang , yang neh paling latest laa aku pakai .before this banyak lagi perfume laki yang aku pakai .


jangan terkejut laa ye . yang neh pun aku pakai tau . wangi sangat . korang cari laa minyak wangi pompuan dekat umah aku , takkan jumpe laa . kalau ade pon dua jenis je kot . serius cakap aku memang tak minat nak pakai minyak wangi pompuan . haha . bau perfume neh aku suka sangat . teringat laa dekat budak hensem . *tibe tibe je . takde kene mengene pon haa .


haa . yang neh aku paling addict gilerr . wangi wehh . nak lagi kalau yang ori laa . tapi aku tak penah dapat , penah dapat bau je . huhu . *dapat bau pon jadi laa . kempunan pulak karang kan . adidas laa paling aku suka . bau dia best .

p/s : cukup laa untuk hari ni , nak pegi terjah blog orang pulak . :)

i love you , just the way you are =)