✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Saturday, April 16, 2011

NAMA BERMAKNA !


KAK LONG (AKU LAA)

ANGAH (ADEK PEREMPUAN AKU)

ADEK (ADEK LELAKI AKU)

macam tak percaye je kan . haha . name aku , maksod dia macam neh rupanya . *excited laa pulak haa . tolongggg laa . haha . banyak orang buat menda neh . mula aku tak amek pot pon , tapi tadi rase tangan neh gatal sangat nak try . so aku pon try laa kan . boleh dikatakan name kami adek beradek lebih kurang sama je maksudnye .

macam best laa pulak name kami neh . bukan macam , tapi memang best pon haa . *masok bakul , angkat sendiri pulak aku kan . thankz ayah and ibu sebab bagi nama yang sangat bermakne neh dekat kak long , angah , and adek . I LOVE MY PARENTS !  

HIDAYATUL DIANA BINTI ALIAS

FATIN MAISARAH BINTI ALIAS

ALIF DANIAL BIN ALIAS

p/s : melampau betol hari neh sampai dua kali update blog . haha .

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment