✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Sunday, June 5, 2011

GEDIXXX DI RUMAH =)

saje nak show gamba baru snap semalam . huhu . sendiri snap yee . hehe =)

menunggu sidia yang tak kunjung datang =(

menanti penuh sabar kata rindu darinya = ='

masih mengharap dengan penuh kesabaran =)

saje tgok jalan yang penuh dengan orang . hehe =)

dari tadi tgok phone , rindu glerr dekat Mr.H =)

at last , still takde . off phonr terus , tak bukak dah . sedihhh =(

inilah keje aku dekat rumah bila camera bateri penuh yee . haha . takpe , janji dapat bergamba . kan lawa tuh . *masuk bakul angkat sendiri pulak dahhh . haha =) kay laaa , nak tidur dah . mengantok dahh . melampau stay lewat sampai tiga hari berturut turut , kalau kantoi dgn ibu neh , mampuihhh aku . haha =)

p/s : sampai dua kali buat entry wehh , memang aku bosan glerr laa tuh (!) =)

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment