✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Saturday, September 10, 2011

BUAH HATI SAYA :)

lama jugak aku tak update blog aku neh . humm , takde mase laa . sekarang neh tengah trial SPM , so lagi laa takde masa kan . FACEBOOK pun dah ada orang pegangkan and dah tukar password pun haa . memang tak dapat nak bukak laa kan . lucky aku ada twitter , haha . dia tak buleh tukar . *sape laa dia yang tukar FACEBOOK aku tuh yea :p . untung laa dia pegang FACEBOOK aku .

hari neh jee nak update pasal buah hati aku jee . bukan nak show off , tapi nak tunjuk jee . haha . sume aku kenal dekat fb adik adik aku neh . serius diorang sweet sangat sangat . rasa nak jee meet korang . takpe nanti akak amek lesen , kita hangout okay girls . so kat bawah neh aku nak show cikit laa pasal diorang .


bella , imissyoumore okay dear <3 


aku lagi rindu kau tahu sheha :)


awww sayang , dyan lagi sayang dalila okay honey =='

tehah sayang , iloveyoumore darl :)

so tuh laa semua honey boney aku yea . jangan gatal nak stalk laa yea . *aku cakap neh , khas tuk kau yea pompuan . jangan risau , yang lain takde kene mengene :) peace yooo ! next time update lagi laa . nak pegi umah wan neh , buat lemang . kepada CHEMISTRY and ADDMATH nanti malam laa kite jumpa awak yea sayang . hehe 

p/s : rindu betul dekat FACEBOOK aku tuh , takpe laa . lagi dua minggu jee kay :) 

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment