✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, September 23, 2011

FACEBOOK HELPS YOU CONNECT AND SHARE WITH THE PEOPLE IN YOUR LIFE :)


nampak tajuk entry tuh ? haaa , hari neh nak cite pasal buah hati aku dekat facebook . even dah cerita harituh , tapi cikit jee kan ? so hari neh tambah lagi , panjang sikit , and terperinci lagi laa . tapi tak buleh lebih-2 sangat , kang kau stalk pulak , kan pompuan ? huhh . first of all , kene laa ada gamba kan ? so dah ada gamba , kite cite laa . 


okay yang neh hero dalam ramai-2 buah hati aku dekat fb , kenapa hero ? sebab dia jee laki laa . haha . here some stories , nama dia EMEER ISKANDAR , umur 16 , means form4 laa yea . a bit info about him , emeer pernah masuk MYSTARZ LG waktu dia darjah enam dulu . haa , dah bape tahun ? kira sendiri . haha . waktu dia dekat mystarz tuh , aku memang minat glerr laa dekat dia , well dah aku pun waktu tuh baru form one kot . huhu . so memang pantang aku laa kan tengok budak pandai nyanyi neh . huhu . so once aku dah form5 , aku tgok tv cite MUZIK-MUZIK , and dia ada perform . menggila aku dengar lagu dia . sedap sangat . then aku add dekat fb laa , tak sangka dia peramah . then aku add dia dekat sibling . and again , aku tak sangka dia approve . thats is how we knew each other . then emeer buat group , but now takde dah , dont know why . thru the group yang emeer buat , aku kenal buah hati aku yang lain . 


eh eh , sape neh ? buah hati saya laa . lagi mahu tanya ke . wekkkkk :p huhu . this gurls makes me happy . at first , risau nak tegur , takut sangat tak berbalas . but who knows , dia peramah plus sweet sangat tau ! and she is DALILA RUSLAN :) kitorang selalu chat dekat group emeer laa . then jadi rapat , rapat sangat . and for your info , kami sama umur . dia jee dalam group tuh yang aku kenal yang sama umur dengan aku . buah hati yang lain , adik-2 perempuan aku laa since diorang muda setahun . believe me , diorang baik sangat , peramah tak ingat punya laa kan . serius sayang sangat dekat dalila neh !


lawa nya camera dia , kaka nak buleh sayang ? hee . neh one from my adik yang aku sayang yea . this gurl kan , peramah jugak tahu . tak sombong . dia pun sayang saya . bila chat , ada jee topik yang dia nak cakap . and dia selalu buat aku happy bila aku tension . bukak jee fb , nampak dia rasa hilang laa sakit hati tuh bila layan kepala dia kann. she is NURUL FATEHAH . aku panggil tehah jee . dia form4 yea , means 16 jugak laa kann . start dari tehah neh , aku kenal adik-2 aku yang lain neh haa . sume comel-2 . 


alololo , nape muka mcm tuh dik ? huhu . neh adik num dua . huhu . bape banyak adik aku ada ? ramai tau . kira sendiri . haha . yang neh pun kenal dekat chat room emeer tuh jugak . tak ingat macam mana buleh rapat , tapi memang rapat laa . bila dah chatting kan , rasa seronok tau . even dia form4 , tapi tak macam form4 pun . seronok kenal dia . and bila aku onl , mesti tegur punya . takde laa mcm org lain , haishhh malas nak cakap . pikir laa sendiri macam mana . huhu . lupa pulak nak bagitahu nama , nama dia NUR SYAZWANI . tak buleh bagitahu lebih-2 , sikit-2 cukup yea . 


aduhaiiii , lawanya budak neh . adik sape neh ? nak ngorat laa . hee . choiiii , jangan kacau . neh adik aku laa . huhhh . NABILLA HUDA  bagus dia neh tau , tak sombong . pandai nak approach , macam adik-2 aku yang lain laa . sama jee sume . rasa nak sangat jumpa diorang neh sume laa . tapi tah laa . masing-2 duduk jauh kan . insyaAllah , once aku dapat sambung belajar dkt tempat diorang stay , aku nak gather sume adik-2 aku neh , pergi hangout . cant wait !


ala tomey tomey , neh adik aku jugak yea, tahts why laa fb dia nama tot comel , sebab dia memang comel pun kay . huhu . waktu kenal dekat chat room , takut-2 jee aku nak usha . haha . once dah kenal , buleh rapat . TOT COMEL , memang comel . huhu . 


sweetnya dia . lawa emma neh . kalau korang nak tahu , JOANNA EMMA , dia sabahan kay . huhu . and dia neh at first pemalu kot nak tegur kami yang dekat chat room neh . then aku kan tak buleh tak tegur , so aku approach dia , ajak dia join kami menggila malam tuh . at last , dia buleh get along dengan kami . so walling dengan dia apa sume , add dekat sibling . huhu . 

so that is how i met them . serius sayang diorang sangat-2 kay . jangan kacau , jangan rampas , jangan stalk ! aku tak suka . once dah jadi aku punya , so they will be mine forever kay ! next time blogging lagi . nak edit gamba DINNER PENGAWAS harituh . banyak lagi . huhu .

p/s : dear capital-H , i dont miss you at all . i dont feel anything towards you anymore . because i have 'HIM' . the one who understand me , and be with me all the time . 

i love you , just the way you are =)

2 comments:

  1. alamak malu nye saya...
    i love you lah sayang...
    auwww...
    terharu nye...<3<3<3

    ReplyDelete
  2. yeaaayyy sayanggg ,iloveyoumore <3 <3 <3

    ReplyDelete