✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Monday, September 26, 2011

HAPPY BIRTHDAY COUSINS :)



happy birthday MUHAMAD SAUFI :) dah tua kau kan ? haha , untunglaa kau bufday sama dengan gf kau . aku suruh cari untuk aku kau tanak . ceyhhhh . haha . semoga panjang umur , murah rezeki berbahagia dgn awek kau . cintan-2 jugak , kita nak spm tahun neh pakcik , nanti kita berjaya sama-2 kay bie . huhu . hadiah nanti aku bagi laa , jam besar dekat pekan yang tergantung tuh memang kau punya , so aku cari jam lain laa yea . ibu pun nak bagi jugak , kau tunggu jee laa nanti balik aku bagi . aku dah wish semalam kan , saje nak wish lagi kat kau . sayang punya pasal laa . hadiah pun aku bagi dalam neh jee laa dulu , *even kau tak baca pun , haha . hadiah aku lawa , kau simpan yea pakcik :)


haa , lawa kan hadiah neh . neh jee laa aku mampu nak bagi kat kau . nanti aku bagi yang lagi best kay . sayang kau sangat-2 tahu ! ingat janji kita kay <3

p/s : dear H , keje nak sakitkan hati dyan jee kan . takpe laa . org tak kisah , org sentiasa sabar dgn awak . thanx my dear capitalM , for always being with me up and down . iloveyousomuch <3

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment