✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, September 30, 2011

JANGAN SAKAI LAA PEREMPUAN !


okay , now aku nak luahkan rasa sakit hati aku dengan pompuan neh . aku tak tahu apa function dia tibe-2 nak cakap macam neh padahal aku tak bangge langsung ! here some stories , aku upload laa video hazama waktu dia datang raub . then aku JUST TAG DEKAT MY CLOSE FRIENDS DEKAT FB JEE ! and ada yang nak request tag tuh , aku confirm jee , since diorang mintak kat aku kan . so aku tag jee laa sape nak tag tuh . but suddenly , this betina , aku tak kenal dia , aku tak penah wtw dgn dia , tak penah im , senang cakap memang tak kenal langsung ! tiba-2 comment macam tuh . ya Allah , apa sebab pun aku tak tahu . then sume friends aku cakap , 'dia dengki dengan dyan laa tuh' . aku pun rasa macam tuh , since ibu pun cakap macam tuh jugak . tahu betina neh , datang dari mana ? SMK LKTP TERSANG ! haa , amek kau . aku tulis besar-2 . padan muka . sape suruh kacau aku ! sakaiiii ! last-2 , aku bengang sangat , aku balas balik comment dia . tapi takde laa maki apa kan , just being nice cause malas nak berpandir since my dear Capital-M pesan macam tuh .


haa , amek awak ! aku tak reti nak berkasar or kuang hajor dengan makhluk asing mana tah . so aku cakap macam neh jee , malas nak berpandir sangat even one of my friends cakap , 'gaduh jee' . suka hati korang jee kan ? haha . eh tergelak pulak . marah marah ! lepas daripada tuh , aku terus block dia , welll aku tak suka minah sakai menyemak dalam friend list aku . and lepas tuh jugak , aku sangat lah berhati-hati bila nak confirm friend dekat fb . tanak laa terkene macam neh lagi kan , bukannya apa , malas laa nak gaduh , penat tahuuuukkkk ! paling aku semak , bila add aku , but hide wall bagai , haihhhh , nak stalk aku ke pompuan sekalian ? bia laaa , and again i'm sayaing this word , MALAS NAK BERPANDIRRR !

p/s : 2 entry pada hari yang sama ! dah bosan sangat laa gaya tuh ! haha :p

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment