✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, September 30, 2011

KENAPA SAYANG ?


kenapa aku sayang kau ? haishhhh , aku tak patut sayang kau lebih sebenarnya . lately , aku lain dengan kau , kau perasan jugak kan ? you were very understanding laa my dear . humm , what to do , i dont even understand this feeling . humm , banyak aku mengarut yea . tah pasal sape laa tuh . humm . bila tak text , aku rindu . but once kau dah text , ya Allah , kerasnya hati aku tanak rep text kau tuh . kenapa aku jadi macam tuh ? aku pun tak tahu . takpe , aku try baik dgn kau macam dulu kay . aku pun tak sanggup hubungan yang terjalin dah dekat dua tahun tuh , habis macam tuh jee . Aminnnnn :)

p/s : dia text , tapi aku still tak rep lagi dari pagi tadi :(

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment