✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, September 16, 2011

OPEN HOUSE :)

hari neh nak cerita pasal open house rumah fatin semalam kay . seronok sangat jumpa balik uyuln , husna . diorang friends waktu dekat MGS dulu . huhu . menggila laa kami bergambar kan . macam tak tahu pulak. memang penuh laa rumah fatin semalam kay  . haha . so nak show sikit gamba yang snap semalam . enjoy the pic :)


neh tuan punya rumah yang buat open house , thanx darl . sayang awak yea :)


haa , betul tak aku cakap , ramai kan kami . miss korang kay :)


neh semua friends MGS dulu . yang baju merah tuh (nazirah) tak sama sch laa . hehe 


bila yang lain dah balik , kami pun snap pic banyak-2 . hee :)


lawa gamba neh , lepas edit laa . haha . gurau je kay , peace yoo ! 


serius over yang empat orang dekat tengah tuh . haha . :)


awww , neh buah hati saya kay . jangan kacau yea , tembak nanti :p


sayang korang dua sangat-2 kay . muchlove <3 

so tuh jee laa gamba yang ada and yang lawa and yang sempat diedit yea . haha . apa-2 pun , serius aku happy jumpa korang semua . nak-2 lagi my dear HUSNA and UYULN neh . lama kot tak jumpa even duduk satu daerah yea . haha . hope dapat jumpa lagi and snap pic banyak-2 yea , nanti ada masa kita hangout okay ! okay laa , later blogging lagi . adios amigos :)

p/s : nanti nak update gamba raya pulak , even dah lama raya kay . hehe :)

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment