✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Tuesday, September 13, 2011

SPM TRIAL : PART I

hari neh dah seminggu TRIAL SPM kay , tapi baru nak update pasal trial . well , terlalu busy for last minute study , so tak sempat nak update blog . saje jee tulis part I tuh . *macam laa empat and rajin angat kau nak update blog kan . haha . o hari neh nak cite laa exam apa , apa jadi , and apa ada . haha .

tadi okay laa exam CHEMISTRY PAPER 2 and PAPER 3 plus AGAMA ISLAM KERTAS 1 . boleh laa jawab , rasa sakit perut , pening kepala , badan tiba nak demam , selsema , batuk senang cakap semua ada laa time tengah jawab tadi . sabar jee laa aku pun kan . tak tahu laa nak rasa apa tadi . haha . *nasib tak rasa nak pengsan gtime tuh jugak jee . haha 

nak dijadikan cerita , seat aku baris last sekali . number 3 dari depan . tak kisah laa kan number bape seat tuh , tapi yang aku kisah bila seat aku BETUL BETUL SEBELAH TINGKAP ! aku dah laa alergik duduk sebelah tingkap kay . kenapa ? sebab aku pantang orang lalu meti nak tengok . *tak ke parah tuh kan , semua orang aku rasa macam seseorang . haha 

bila dah duduk sebelah tingkap , ramai nak senyum dekat aku , nak tegur aku , and tak lupa jugak pada yang nak bagi jawapan dekat aku even tak kena langsung . terima kasih , saya hargai . haha . boleh pulak aku tengah jawab exam tadi , lalu laa budak-2 laki neh lalu then cakap ;

AKAK , TAK PAYAH JAWAB , TIDUR JEE 
*suka hati korang jee kan . haha 

AKAK , NUMBER SATU A , LEPAS TUH B 
*sorry laa dik , akak bukan jawab soalan objektif yea . haha 

neh laa budak-2 neh , keje nak mengacau aku jee kat tepi tingkap tuh haa . haha . lepas tuh dekat seberang tuh pulak KELAS 4GIGIH . ada laa sorang mamat neh , ya ALLAH dia neh bising betul . geram betul aku neh . dah laa tepi tingkap , sume benda aku boleh dengar and nampak dari tepi tuh . haha rasa nak jee jerit dari dewan exam tuh suruh dia diam . huhh .


kenapa tiba-2 ada gambar ular pulak neh ? haha . aku nak cite bila first time aku pegang ular tadi dekat CHEMISTRY LAB . act , aku dengan emaa sayang aku neh , otw nak pergi toilet lepas siap jawab CHEMY PAPER3 tadi laa . patu denga budak-2 neh cakap ada ular masuk dalam lab tuh . aku pun apa laa , tarik emaa , masuk dalam lab ajak dia tengok . 

lepas tuh , pakcik yang dekat lab tuh , ambik chlorofourm *taktahubetulketakakueja , salahsorryyeaa . dia amik solution tuh , then tuang dekat ular tuh , yang tengah syok lepak dekat blakang rak solution tuh . macam sawan laa ular tuh keluar , terus aku panjat atas kerusi . haha . *ular dia macam kat atas tuh , tapi kecik sikit kot .

lepas dia dah betul-2 pengsan tuh , pakcik tuh angkat letak dekat tepi meja dalam lab tuh . then aku cakap kat pakcik tuh . <boleh pegang tak pakcik ?> pakcik tuh senyum jee . aku pun dah pakcik tuh senyum , aku pegang laa dekat ekor dia . kulit dia lembut pkus sejuk kay . aku angkat laa , then tunjuk dekat membe chinese aku , diorang jerit nama aku . DIANAAAA !!! . haha 

tapi okay laa , first time sepanjang aku hidup dah umur 17 neh , itu jee laa aku pegang ular . syok pun ada kot . haha *dah pengsan buleh laa , tengah hidup ? jangan harap , tapi maybe aku try pegang laa . haha . then masuk dewan tuh , semangat aku pergi jaja cerita dekat membe aku yang lain . haha . kena gelak jee , pegang ular dah pengsan .

amboiihhhh , panjang jugak aku mengarut hari neh . haha . besuk exam MATHEMATICS PAPER1 and PAPER2 jee . *jee kau cakap yea , banyak laa . math tuh ! haha . okay laa , nanti update lagi laa . lapar laa pulak . KITE MAKAN DULUUUUU :)

p/s : dari balik sch tadi tak makan , patut rasa lapar semacam jee neh . haha :p

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment