✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, October 28, 2011

MY ANSWERS FOR DALILA'S QUESTIONS :) #MYHONEY

okay hari neh aku nak jawab laa soalan yang my honey dalila bagi kat aku . soalan dia sangat menarik sampai penat laa aku pikir kan . haha . so neh soalan yang dia bagi kat aku ::

1.kalau hampa dapat duit 1 juta..hampa nak buat apa dengan duit tu??
-beli barang yang dyan nak , bawak ibu ayah pegi haji , pegi holiday dgn family , plus ajak BF kawen terus #sangat mengada neh :)


2.aku penting tak dalam hidup hampa??kenapa??
-yes you are sayanggg ! because ur one of the people who always know how to cheer me up :)


3.orang cakap aku gedik..betul ke???kenapa??
gedik ? i dont think so . sape cakap tuh ? meh nak tembak dia !


4.kalau hampa diberi 3 permintaan..hampa nak mitak apa??
-diberi kepandaian
-kesenangan yang berpanjangan
-keluarga yang bahagia


5.kalau hampa terserempak dengan orang-2 hot nie..perkataan pertama yang akan keluar dari mulut hampa ialah....
-'eh , i dah lama sangat nak jumpa u tau' #lebih kurang macam tuh laa :p


6.antara anwarhadi dengan matluthfi..hampa rasa sapa lagi macho???
-tak buleh nak jawab laa , sebab tak kenal sape tuh . #sorry sayang :(


7.suka kan budak-2??ermmm..kenapa???
-suka , kalau tak nakal laa . sebab diorang selalu buat kita tersenyum . kannn ?


8.selain family hampa sapa lagi hampa sayang??(sorang je)
-my dear Capital-M <3


9.sapa yang paling hampa benci??(pun sama..sorang ja)
-neh link budak yang paling dyan benci sebab dia selalu rampas orh yang rapat dgn dyan and org yang dyan sayang  . #arghhhhh , sangat gerammm dgn dia !


10.Agnes Monica dengan  Selena Gomez..sapa lagi cantik??
-Selena Gomez laa , sbb dyan tak minat Agnes Monica sangat :)


11.kalau ada orang cakap kat hampa macam nie "will you marry me?" hampa akan jawab..
-'you make me wanna say I DO , I DO I DO I DO I DO :) #gataiiiii . hee

so that s all my answer for myhoney . so sayanggg , hope u puas hati dgn jawapan dyan kay . what if kalau , u pulak jawab soalan u too :) #hee 

p/s : nak pegi mandi , then nak kuar dgn family #dyan pun nak sangat jumpa adik-2 dyan semua :)

i love you , just the way you are =)

Tuesday, October 25, 2011

LEPAKING WITH MY COUSINS :)

hye hye and hye bloggers . hee , sengal :) nampak tajuk entry kat atas tuh ? haa , now pun still lepaking lagi dengan diorang . meet my male cousin yang pemalu neh haa . haha . serius dia pemalu kay . so sedang aku duduk di bawah pokok jambu tuh , aku pun curi-2 snap gambar dia :p *peace yo , aku memang suka snap gambar senyap-2 :) haha , sorry faiz . so ada satu laa gamba dia , sok nak balik dah , so lagi banyak laa aku snap. so here a picture of him , 

haa , neh laa my dear cousin faiz . amacam ? haha , tak payah laa . dah di TAKEN kot . kot laa . *kot , sebab aku pun tak tahu ada ke tak , sebab dia tanak bgtahu :p . haha . saje jee gatai pegi snap gambar di a. jaga kau besuk yea , aku ikat kau , and snap pic dengan kau ! haha . *kejam tak aku dgn iera ? haha . so selain melepak tanpa arah tujuan neh , tadi aku pergi follow pak ngah aku kutip cendawan dekat ladang sawit . quite interesting guys since aku tak pernah buat aktiviti mcm tuh . so mcm bese , kene laa da picture kan . haha . so here some picture waktu dekat ladang tuh :)

neh laa cendawan yang kami kutip . not much sebab nya dah ada orang sampai lebih awal dari kami kannn . so dapat sikit jee laa haa . orang tuh siap tiga plastik tahu , penuh pulak tuh . then akak sdare aku ckp "nak jee pegi mintak dekat orang tuh" then dia nampak lagi orang tuh lalu dia cakap pulak "haishh , geram betul nak pegi sepak orang tuh" . haha , sabar kak ayu :) *aku pun rasa macam nak pegi 'ragut' jee dia punya plastik cendawan tuh . haha . cendawan punya pasal . aku peduli apa ! haha :p

so lepas dah penat cari , kami pun balik laa . aku balik dengan adik sdare aku , dia bawak motor . tahu umur berapa ? darjah5 okay ! *haa , bawak aku yang dah form5 neh haa . haha . kau hade ? masa pergi naik kete ayah , then rasa macam nak sedut angin kampung , naik laa motor pulak kannn . *memang puas laa aku sedut  , sampai kembung dah haa . haha . sengal ! besok nak balik dah , tapi bukan balik ke raub , tapi nak balik JENGKA pulak haa . huhu . so lama lagi laa journey aku neh . selagi tak habis cuti laa gamaknya kannn . haha . *banyak laa , kau tuh nak SPM dyan ooiii ! bawak-2 laa baca buku , nak kena marah ke haa ? 

so that it for today . mahu rehat laa . buah hati text pun aku tak rep lagi neh haa . kang call pulak . huhu , penat . adios amigos :)

p/s : something happen that makes me layan kau nak tak nak jee . sorry Capital-M :( btw , kaki aku injured sebab mata sebuk rep text buah hati sampai tak pandang jalan :')





i love you , just the way you are =)

Sunday, October 23, 2011

WEDDING AT KUANTAN :)

assalammualaikum . huhu , hari neh aku balik KUANTAN :) but now , aku dah dekat JOHOR , rumah mak lang aku . huhu . aku stay sini sampai rabu . then nanti balik laa raub . *awak jangan risau , nanti saya balik kay . haha , sengal . nothing much to story , aku just nak show gamba yang aku snap dekat rumah IERAH tadi , dekat BUKIT SAGU , KUANTAN . huhu . so here some pic yang di snap-2 penuh perasaan with MY DEAR COUSIN , AIMI FAZIERA . huhu . 


tuh jee laa dulu kot , kejap lagi sambung laa . nak pegi segarkan badan dulu . 

p/s : penat wehh jalan jauh-2 neh :'(


i love you , just the way you are =)

Tuesday, October 11, 2011

I WANT THIS FOR MY BIRTHDAY :)

nak hadiah birthday , nak hadiah birthday , nak hadiah birthday ! huhu , *masalah kau neh dyan . haha . why aku cite pasal bufday neh ? haha . lagi sebulan birthday aku and sebulan jugak SPM yea . a bit info , waktu birthday aku nanti , aku tengah berperang jawab paper AGAMA ISLAM . hallo , dah tengok jadual okay ! huhu . kenapa tajuk entry tuh ada 'this' . what 'this' yang aku nak for my birthday tuh ? haha. macam kelakar , tapi tah , aku memang minat kot . nak tahu apa dia ? taaaaaadaaaaaaaaaa --------->

okay , bear neh aku curi dekat TENTEN jeee , haha . aku amek then buat bergambar kejap . tak dapat beli pun takpe laa . huhu . nak sangat bear macam neh . aku pun pelik , nape laa aku suka sangat dengan teddy bear neh . huhu . ada lagi tau yang aku jumpa , lawa sangat ! 

neh aku jumpa paling comelll ! haishhh , geram rasa nak bawak bali umah jee , tanak bayar . haha . comelll kan ? hijau pulak tuh , fav colour okay ! sape baik , buleh laa hadiahkan dyan bear neh okay ! huhu . and yang paling aku nak dari dulu ialah -------->


my honey barney ! dari kecik kay aku minat barney . nak sangat dapat barney buat teman tidur aku ! huhu . korang korang , belikan laa tuk dyan anak patung neh . nak sangatttttttttt ! 

p/s : agak-2 tahun neh dapat hadiah bufday tak ? well , who knows =,=





i love you , just the way you are =)

Saturday, October 1, 2011

DUIT SERINGGIT :)


haa , lawa kan ? tak sangka duit seringgit neh diorang buleh lipat-2 jadi macam tuh , awww lawa sebenarnya .  macam mana buleh jumpa gambar neh ? here some stories . semalam onl fb , and jelajah laa satu bandar fb tuh , sambil-2 stalk my Capital-H punya fb kan . jumpa laa gambar neh . and rasa acam menarik sangat , so tangan pun gatal pegi download . hee , sorry to the owner of the picture yea . saya curi gambar awak . macam-2 laa aku jumpa dekat fb tuh , tapi neh yang paling menangkap dekat mata aku kan . so update laa dekat blog aku neh haa , nanti takut bersawang pulak blog aku neh . kay laa , thats all for today . adios amigos .

p/s : rindu nak dengar suare my deer Capital-M , hummmmmm ! sabar dyana T___T


i love you , just the way you are =)