✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Saturday, October 1, 2011

DUIT SERINGGIT :)


haa , lawa kan ? tak sangka duit seringgit neh diorang buleh lipat-2 jadi macam tuh , awww lawa sebenarnya .  macam mana buleh jumpa gambar neh ? here some stories . semalam onl fb , and jelajah laa satu bandar fb tuh , sambil-2 stalk my Capital-H punya fb kan . jumpa laa gambar neh . and rasa acam menarik sangat , so tangan pun gatal pegi download . hee , sorry to the owner of the picture yea . saya curi gambar awak . macam-2 laa aku jumpa dekat fb tuh , tapi neh yang paling menangkap dekat mata aku kan . so update laa dekat blog aku neh haa , nanti takut bersawang pulak blog aku neh . kay laa , thats all for today . adios amigos .

p/s : rindu nak dengar suare my deer Capital-M , hummmmmm ! sabar dyana T___T


i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment