✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, October 28, 2011

MY ANSWERS FOR DALILA'S QUESTIONS :) #MYHONEY

okay hari neh aku nak jawab laa soalan yang my honey dalila bagi kat aku . soalan dia sangat menarik sampai penat laa aku pikir kan . haha . so neh soalan yang dia bagi kat aku ::

1.kalau hampa dapat duit 1 juta..hampa nak buat apa dengan duit tu??
-beli barang yang dyan nak , bawak ibu ayah pegi haji , pegi holiday dgn family , plus ajak BF kawen terus #sangat mengada neh :)


2.aku penting tak dalam hidup hampa??kenapa??
-yes you are sayanggg ! because ur one of the people who always know how to cheer me up :)


3.orang cakap aku gedik..betul ke???kenapa??
gedik ? i dont think so . sape cakap tuh ? meh nak tembak dia !


4.kalau hampa diberi 3 permintaan..hampa nak mitak apa??
-diberi kepandaian
-kesenangan yang berpanjangan
-keluarga yang bahagia


5.kalau hampa terserempak dengan orang-2 hot nie..perkataan pertama yang akan keluar dari mulut hampa ialah....
-'eh , i dah lama sangat nak jumpa u tau' #lebih kurang macam tuh laa :p


6.antara anwarhadi dengan matluthfi..hampa rasa sapa lagi macho???
-tak buleh nak jawab laa , sebab tak kenal sape tuh . #sorry sayang :(


7.suka kan budak-2??ermmm..kenapa???
-suka , kalau tak nakal laa . sebab diorang selalu buat kita tersenyum . kannn ?


8.selain family hampa sapa lagi hampa sayang??(sorang je)
-my dear Capital-M <3


9.sapa yang paling hampa benci??(pun sama..sorang ja)
-neh link budak yang paling dyan benci sebab dia selalu rampas orh yang rapat dgn dyan and org yang dyan sayang  . #arghhhhh , sangat gerammm dgn dia !


10.Agnes Monica dengan  Selena Gomez..sapa lagi cantik??
-Selena Gomez laa , sbb dyan tak minat Agnes Monica sangat :)


11.kalau ada orang cakap kat hampa macam nie "will you marry me?" hampa akan jawab..
-'you make me wanna say I DO , I DO I DO I DO I DO :) #gataiiiii . hee

so that s all my answer for myhoney . so sayanggg , hope u puas hati dgn jawapan dyan kay . what if kalau , u pulak jawab soalan u too :) #hee 

p/s : nak pegi mandi , then nak kuar dgn family #dyan pun nak sangat jumpa adik-2 dyan semua :)

i love you , just the way you are =)

2 comments:

  1. saya sangat suka jawapan nom 2 dan nom 3 tu..hehehe..soalan nom9..jahat nye budak tu..hehe

    ReplyDelete
  2. yezz sayanggg :) budak itu sgt jahat . dyan tak suka dia !

    ReplyDelete