✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Thursday, November 3, 2011

MALAM KAMI MENGGILA BERSAMA :)

assalammualaikum . okay , serius malam neh happening glerr laa kan . before aku cite , jap nak cite benda lain dulu . tadi asrama lelaki sch aku terbakar . punca ? masih dalam siasatan . so , no comment :) tapi sayangggg , aku tak pegi sch pun tadi . haishh , rugi-2 . ceyhhhhh , takpe laa , gamba sume aku dah download buat kenangan bila aku dah keluar nanti :) 

tadi ada solat hajat kat sch aku , so alhamdulillah aku berjaya menyempurnakan nya . solat hajat tuh sch aku buat untuk students yang nak EXAM SPM and STPM :) best of luck guys :) moga kita semua dapat keputusan yang cemerlang okay . InsyaAllah :) 

so back to story kat atas tuh , aku tak tahu nape hari neh CHAT ROOM kami happening sangat-2 . haha . adik-2 aku jadi hyper active hari neh . haha , sangat suka . diorang siap buli aku . okay , SUKA SANGAT AND SAYANG SANGAT DEKAT DIORANG ! haha , paling HYPER , for sure laa HERO KAMI EMEER tuh haa . haha . right now still lagi menggila . and aku rasa macam esok aku tak sch jee . haha

okay laa , ibu dah bising . buah hati dah bising jugak . haha . tidur dulu  besuk sch :)

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment