✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Wednesday, December 7, 2011

DAY HANGOUT :)

assalamualaikum bloggers . hee , hari neh aku hang dengan aaena and adik dia aaina jugak . haha . pergi interview kerja . last-2 aku rasa macam tak sanggup jee nak keje tempat tuh . ada nak letak aku dekat bahagian masak , okay memang buang tebiat laa kan . haha . dekat rumah pun aku malas , neh nak suh aku masak . memang tak laa kan .

okay lepas kitorang interview tuh , pegi laa lepak dekat rest house . snap-2 picture kan . *dah memang hobi aku snap-2 neh haa . tgh snap-2 tuh , tgok laa dekat langit . mula-2 awan tuh berkepul ke atas jee . last-2 tahu dia jadi macam mana ? tgok pic dekat bawah neh

haa , mesti tak percaya aku amek kan ? serius aku amek gambar neh pakai phone aku . tak percaya buleh jengah FB aku *just to confirm laa kan . agak-2 korang gamba apa ek ? aku pun tak reti nak cakap gambar apa , sebab aku pun tak tahu . aku letak dekat fb , macam-2 diorang teka . dolphin laa , itik laa . pada aku laa kan , macam duyung pun ada . haha . *okay , takde kene mengene . bhaha

so , lepas lepak dekat rest house tuh , kami pegi dataran raub pulak . buat photoshoot sendiri . haha . nak tgok gamba ? okay aku tunjuk sikit laa eh . 

satu jee laa dulu yea , line macam apa jee haa . haha . next time blogging lagi laa ek . 

p/s : saya rindu awak capital-M :'(



i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment