✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, December 16, 2011

HAPPY MOMENT EVER :)

PENAT TAPI HAPPY GILERRR ! okay nape aku happy ? sampai gilerr happynya . akak-2 tempat keje aku mmg the best laa , happening sgt . and for sure akak supervisor ;) okay nak dengar cite tak ? okay tak buleh dengar , baca jee kay ? haha . *dah gilerr dah aku :p

okay macam neh cerita dia , baca satu-2 bukan laju-2 kay . haha . okay nak start dah . tadi pukul 10 , patutnya semua dah balik , macam biasa tunggu semua ada baru balik . then tadi dah nak pergi thumb print*semangat nak balik ! haha* tiba-2 ada announcement , *PERHATIAN KEPADA SEMUA SA SOFTLINE AND HARDLINE DEPARTMENT SILA KE RECEIVING CENTER* 

at first aku tak pergi , akak-2 lain pun tak pergi gak . yang pergi arjun jee . *org kuat deparment aku , haha* pastu lalu laa manager , dia nak suh aku pergi then dia cakap tak payah sbb aku baru . so aku pun  lega . haha . then tetiba , dtg pulak assistant dia , 'diana , pegi belakang tolong okay ' then dia pegi dkt akak-2 yang tgh ready ramai-2 nak balik neh haa , 'ladies , pergi tolong cepat' akak semua terus pergi belakang . lambat sampai sebab lori rosak . huhu

sampai dekat receiving center tuh , uncle jerit 'pergi amek troli laa , angkat barang baru sampai ' then akak semua cakap 'lahhhh , kene amek troli ke , aunty neh tak cakap pun ! ' semua berlari amek troli . aku tak lari , aku amek jee dekat aunty sally tuh *assistant manager tadi* aunty siap bawak dua . haha. then semua beratur dekat receiving center tunggu turn amek barang . 

tukang campak-2 dalam troli , for sure laa org kuat kan , arjun . haha . bapak laju dia baling-2 barang tuh semua . kitorang neh haa , tengah tunggu tuh siap gelak-2 bagai . akak-2 neh semua best , tak sombong even aku budak baru . diorang layan aku macam adik diorang . *SAYANG AKAK SEMUA SANGAT-2 !* yang akak supervisor neh , kami tgh nak tunggu turn amek barang , akak siap amek gamba . haha . sporting laa akak !

so kami pun happy laa , aku for sure happy . dalam dua hari jee , dah buleh masuk satu kepala dgn akak-2 semua ! sayang nak tinggal diorang . anyway , aku akak kenang saat indah malam neh sampai bila-2 . *haish kalau ada gamba kan best :( * 

nanti blogging lagi , besuk full day wehh , ngntuk pulak nanti . dah laa stock baru banyak gilerr sampai tadi . yang semalam pun tak settle lagi . baca invoice sekali pun aku dah serabut . huhu . baiii . assalamualaikum , adios amigos :') 

p/s : text dengan capital-M , sumpah saya rindu awak :')

i love you , just the way you are =)

2 comments:

  1. Assalamualaikum. der, sonok kau keje. hekhek. XD aku neh haa taktaw bile mau keje. huhu. btw, hope kau epy gn kje kau and first salary jgn lupe belanje aku kayy. HAHA. XD kbai. <3

    ReplyDelete
  2. Waalaikumussalam dear . seronok sangat . rugi kau tak ikut aku . insyaAllah , hope kau pun cepat-2 keje kay . haha . insyaallah kay , tiap-2 jumaat aku cuti , buleh laa keluar . haha

    ReplyDelete