✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Monday, December 5, 2011

VIRUS BARU DEKAT FACEBOOK ?

assalammualaikum . okay , now aku nak share something yang aku jumpa dekat FACEBOOK baru jee tadi . ada virus baru dekat fb . agak bahaya laa kan . aku nak cakap tak reti , kotg baca jee laa pic kat bawah neh sendiri . 

okay , now korang pikir sendiri laa bahaya ke tak kan . kalau kena neh , sendiri malu tahu . hope korang hati-2 laa . segalanya di hujung jari kan ? so tak mustahil kalau benda neh betul-2 jadi . well sekarang , hackers dah ramai . ada jee aku tgok membe-2 aku dkt fb kene hack doirang punya fb laa , twitter apa . jahat betul korang wahai hacker . kenapa laa aniaya orang sampai macam tuh sekali . kesian ouhhhh >.< . 

kay laa , itu jee untuk hari neh . aku nak share tuh jee sebagai peringatan kita bersama okay . so guys , BEWARE WITH TECHNOLOGY !

p/s : nak keluar dgn my girl , pergi cari kerja . biasa laa cuti-2 neh . hee . adios amigos >.<


i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment