✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Wednesday, May 9, 2012

HOUSEMATE :)

Assalammualaikum. okay hari neh takde menda sangat nak cite. eh kejap, act ade menda nak cite. haha. *nyanyuk sudaa :p. hehe. tadi orentasi best jugak laa. baru hari neh aku rasa orentasi best sebab buat benda yang mengingatkan aku dengan highschool. know what? tadi buat aktiviti how to protect the egg from breaking? hahaha.

how i miss my highschool a lot. tapi sayang, group aku kalah tadi. haha. but group aku menang mase game drawing. sape draw? aku laa sape lagi kan. haha. aku kene lukis, then members of the group kena teka apa aku lukis. daripada 20 pictures, group aku dapat 13. haha. amacam? terer tak? well. group sape kan? haha. *belagak aku neh. 

and aku rasa hari neh hari orentasi paling best aku. huhu. hari lain macam biase jee. tak best mane laa sangat pun. so itu jee rasa nya nak cite. nak show sikit laa gamba housemate aku. we're close. even baru lagi kat sini, but diorang semua okay. only one tuh laa. errrrrr, fullstop. haha. takmau cite. so just enjoy the pic.








act ade lagi housemate aku. but takde lagi gamba diorang dalam lappy. aku letak yang neh dulu kay. nanti ade mase aku update lagi.




i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment