✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Thursday, May 3, 2012

SETELAH SEKIAN LAMA...

it has been four months now. dah berhenti kerja. rindu tempat kerja, rindu semua orang. Alhamdulillah, sekarang aku dah sambung belajar dekat negeri sembilan. dekat Linton University College. best, semua ada. roomate best, orientation best *kot laa*. and budak raub pun, quite ramai laa. at least ade teman nak balik nanti kan. hummm. 

act takde idea nak blogging. nothing much to say today. okay laa. just citer pasal outing tadi kay. ytadi orientation. diorang bawak pegi outing dekat JERAM TOI WATERFALL. tempat tuh best sebenarnya. tapi aku takde perasaan nak happy-2 hari neh. muka tadi sengal jee. nak tgok?


sengal kan? okay, aku tahu tuh. hahaha. so tadi just snap pic waterfall jee sikit. malas glerr nak enjoy tadi. emotionless glerr. nak update pun takde perasaan. *melampau :/

citer pasal college pulak kay. aku amek course Foundation in IT :) benda yang paling aku minat since aku darjah tiga when my dad beli computer. huhu. dulu berangan jee, jadi budak college, masuk hostel, ade housemate, pegi class. Alhamdulillah, semua tuh dah jadi kenyataan. one thing yang paling besar, jadi SOFTWARE ENGINEER!

tapi college aku bila buat foundation IT, ade dua cabang, software engineer dengan business. okay, kat situ dah blurr. aku akan tetapkan keputusan, bila aku dah start class nanti. skarang baru first week of orientation. i got one more week to go. then, dapat result IELTS (International English Language Test System) *alaaaa, yang macam MUET tuh. but this one international.

this IELTS certificate buleh guna kalau nak mintak jadi LECTURER BI. and thats what i want also. InsyaAllah, tgok sejauh mane usaha aku. Aminnnn. okay laa, gtg. babai. 


i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment