✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Tuesday, June 12, 2012

CHAOTIC DAY FOR TODAY! :)

you guys wonder kenapa title entry tuh chaotic day? and apa yang chaotic sangat nya? haha. tak start lagi aku dah gelak senyum sorg-2. so before i start it, let see a picture. 


what is this? what its got to do with the entry title? what is actually happen? haha. okay too much question without the answers. hee. well, every picture has its own story right? so same here. lets get started.

hari neh, nak dijadikan cerita aku, bersama housemate aku, miesha, nana dan juga isma puasa. so aku neh dari time sahur lagi dah berangan nak masak ayam masak merah. so, aku laa yang masak ayam dalam gambar tuh. sedap jangan tanya, mmg sedap laa kan! haha *perasan kejap. then nak masak tuh, sabar jee laa aku. nak masak ayam neh mmg laa agak senang kan, tapi dugaan dia sabar jee laa. dah laa tengah puasa kan.

start jadi chaotic nya masa petang laa. pukul 4 dah siap beli barang apa semua. itu okay lagi tuh. then lepas solat asar, 5.3o mcm tuh baru aku start ready bahan apa semua kan. then pukul 6 tuh nak start masak, so dekat sini dah start chaotic tuh. dah ready kuali dengan minyak masak. nak bukak gas nya, sekali gas habis. so aku dah start serabut dengan tyra dekat dapur. terus siap pegi beli gas.

nak beli gas dah satu hal, dari tingkat empat neh, excited berlari kebawah. nak jalan dah satu hal, dah laa kedai runcit dengan apartment jauh tak payah cakap laa. jalan mmg laju glerr dah macam apa dah haa. kelakar jee. haihhh. then lalu depan 7E nampak pulak slurpee biru tuh, dugaan dyan. sabar lagi neh. patu dah samapi rumah terus start masak apa semua. nasi pulak tak masak lagi. alahai.

then tyra dah masak nasi, buleh pulak wayarnya tak pasang ke apa tah. padahal dah nak dekat sepuluh minit kot. haha. then dah tengah masak tuh boleh pulak tak perasan minyak dah terkeluar bagai dari plastiknya haa. dah membazir. hahaha. tapi mmg best laa hari neh kan. happy moment jugak dekat hostel neh.

gtg, got assignment to do now. plus something came up for sudden. :) 


i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment