✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Thursday, August 9, 2012

CREDIT TO CAPITAL?

assalammualaikum. humm, starting dengan humm pun dah buat aku down. what to tell eh? kejap nak pikir. lately i feel something, but dont know what it was. okay kejap, kenapa title entry tuh macam tuh. CAPITAL? capital then ada question mark. tah laa aku pun kenapa title tuh macam tuh kann. humm, where should i start? TWITTER? dah kenapa pulak dengan twitter. haihh aku neh, entry minta kaki jee. 

dah laa. straight to the point jee laa. macam neh cerita dia, this year, aku agak active, bukan agak but very active dekat twitter. so, nak dijadikan cerita *patut ke aku cerita? rasa macam tak. aku rajin jugak laa bertweet dengan SOMEONE neh haa. tak kenal pun. tweet jee. since masing2 rajin tegur masing2. *yea ke? entah laa. so aku rasa macam dekat sangat dengan dia. dia buat aku ingat dekat Capital-M. tapi what to do, aku tak kenal dia, so dia tak kenal aku. end. adat laa dekat twitter rajin bertegur kan. *abang burger bawah neh pasang lagu baek nampak, perli aku laa tuh. sesal mendua pulak tuhh, tumbuk jugak kang.

aku tak berani nak confess, so aku tulis dalam blog jee. sebab aku tahu, once dah tahu, no more tweet from him like usual. btw, dia pun ada crush yang dia suka. aku pulak menyebok. hahaha. *kalau M, mesti dia tahu kenapa aku gelak even tgh down. so dah laa kot, rasa macam okay sikit bila dah tulis dekat blog neh. even tak tulis semua kann. tanak jadi macam dengan M dulu. and sekarang aku nak focus study, same goes to him, i've promised them. 

so apa aku rasa sebenarnya? tah. malas nak cakap. buat taktahu jee. and you, i tahu you tgh baca kan. you buat tak paham jee apa yang i tulis dekat atas neh okay. i memang suka mengarut. and i tahu mesti you pikir macam neh "menda macam neh pun nak dijadikan masalah?" "buat semak kepala jee pikir menda remeh macam neh" eh you, you jangan pulak tak tweet i kay. hahaha. i dah confess pun kira okay laa neh you :D *ayat minta penampar free. you ingat kan i pernah cakap i ada crush baru, you laa orang nya. i suka tweet dengan you. even i tak kenal you, you tak kenal i. 

okay laa you. dah baca, terus padam dari memory okay. okay laa. i dah rasa nak tutup account twitter dengan fb jee neh. hahaha. kbaii. assalammualaikum. 

#malam neh aku tidur confirm tak lena punya laa. dah berapa kali buat keje gilerr confess macam neh. kbaii :D
i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment