✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Tuesday, August 21, 2012

EID DAY 2012 :)

alhamdulillah. dapat beraya dekat rumah dengan family. tahun neh raya rumah tok dekat koyan means mak ibu laa. nak type panjang2 malas, sebab nanti buat aku teringat dekat M. teringat dekat dia jee raya neh. and raya pun tak rasa raya. hari neh aku dapat call free. bukan birthday aku, tapi birthday abg apis. register numb aku guna ic dia. so, kalau dulu, pantang call free, asyik bergayur dengan M jee. tak call free pun credit mesti kene selalu eda nak call dia. haa tgok, kan dah melalut buka cerita pasal dia. k stop! nak upload pic raya jee :)

main bunga api itu wajib di malam raya yea :) hekhek. 

tunggu ibu2 nak pergi beraya rumah makcik2 yang lain. pose dulu laa pape pun kan. hehe ;)

dekat rumah orang pun jadi. aku pantang nampak camera, and camera pun pantang kalau takde gambar aku. hahaha :D

with le sister :) sama tak? okay tak sama. aku tahu. sama sikit jee. dua2 pun pantang nampak camera xD

my favourite shots masa tengah main bunga api :D this one, aku snap.

okay, tuh jee laa kot gambarnya. nanti2 laa aku upload lagi. bila aku rasa aku rajin dan bosan. haha. assalammualaikum :)






i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment