✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Wednesday, August 29, 2012

TALKING TO THE MOON :/

lirik lagu ke aku nak post? tidak tidak. hanya hobby aku yang aku buat bila ada nya kemunculan MOON yang aku sangat nak tengok. macam tak percaya kan aku buat benda neh. yea, memang tak semua buat, but yes aku buat. humm, kenapa MOON? alahai, susah wehh susah nak cakap. 

bulan. aku anggap M macam bulan. aku pernah tulis dekat entry aku dulu. and each time aku tengok bulan, aku akan snap pic gamba bulan tuh. as a sign yang aku sangat merindui dia. humm, taktahu nak cakap ape dah. so neh gamba bulan malam neh. cerah. lawa. macam M. 


lawa kann. sorry. low camera quality. last word ILOVEYOU FOR A THOUSAND YEARS AHEAD.


i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment