✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Wednesday, September 12, 2012

I WAS LIKE BLA BLA BLA :/

apa punya tajuk laa aku neh. entah menda menda jee aku buat tajuk tuh. k pening kepala dah aku. hmm, how to start eh? skip jee can ah? rasa pening pulak kepala neh. hmm. k laa aku start. mengarut pulak aku neh kan. 

nak kata aku feel empty tuh, takde laa sangat. okay jee sebenarnya. happy jee. luar nampak laa aku senyum, gelak, buat lawan bodoh bagai kan, but dalam hati aku, takkan ade sape yang paham, unless Capital-M is with me. he surely understand my feeling. *k dah lari tajuk.

haishh, sebenarnya takde idea nak cakap hari neh. kepala berat. ouh yaa, baru ingat. aku just habis midterm exam. so resukt macam mana tuh tak tahu laa kan. English, madam cakap semua dalam 80% to 90% above so Alhamdulillah kalau okay kan. Math pun Sir cakap semua pass kot. haha. *ada jugak kot nya tuh haa. 

so final just about a month lagi laa kan. and aku masih selesa dengan assignment CA and IT tak buat lagi. IT tahan laa dah buat sikit, CA tuh aku baru buat 5% jee kot. malas. plus aku blurr taktahu macam mana nak buat. dah ah lain course lain dia punya hape tah aku tak ingat. 

hmm, then sabtu neh kalau tak nak balik. but i end up with 2 replacement class this saturday. arghh, class tuh class laa, balik tetap balik and cuti tetap cuti. aku tetap nak balik. dah tak peduli pasal attendance tuh. aku pun taktahu kenapa aku eager gila nak balik this week. hmm.

then, takde apa dah kot. so just wanna post a few pictures of my housemate and my college mate. 


Le housemates. neh masa hangout sama, main game :)

My baby Miesha, my ex roomate. makcik neh dah pindah poli :'( rinduuuu.

neh yayang tyra kita :)

tudung merah tuh sara, and yang coklat tuh nana. neh masa pegi hangout 2hari lepas.

alolo comel nya. k aku tahu tuh :p

oh mak kauuuu! terkejut makk. haha :D

muka penat berjalan dekat seremban :/

k kami dah sampai college, otw balik hostel. hujan ouh time neh. berlari balik hostel.

ehh pulak 2 org neh. yeahh Le boyfriend yang aku rapat dekat college neh :)

this is vennessa :) muka kami comel. yeayyyy!

duckface phenomenon! haha :D yang bertudung tuh yana nama dia. nama glamour senah. haha. then free hair tuh, aunie :)

okay comel neh nama dia robby :) comelkan kami? hehe :')

with yana. stress masa presentation IT :/

this one sofea. girlfriend gossip aku, and bercerita :)

with aunie again :) comel? k tahu.

three of us. me, sofea and aunie :)

muka yana lagi. haha :D masa class Intro to IT semalam.

yeayyyy for us! muka bila kene betulkan assignment haha :D

so thats it. nak siap siap pegi pasar malam neh. babai. enjoy the pic :)



i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment