✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Sunday, November 4, 2012

OUR DAY TOGETHER :)

hallo hallo. Asslammualaikum people. *ada ke orang? haha :p. k kesah laa pulak ada ke tak kan. okay let me tell you a bedtime story *okay mengarot nak bedtime bagai sesenja neh haa. hahaha. tadi baby kita miesha datang hostel, spent time together. kat rumah ada aku dengan saraa jee, so kitorang dua jee laa dgn dia kan. so tadi dia bawak makanan. Alhamdulillah laa dia bawak, macam tetahu jee kat sini susah nak dapat makan. eh, memang dia tahu laa, dia pernah stay sini kan. hahaha

so, kami bertiga pun makan sesama laa. so rasa macam tak seronok laa kalau makan jee, duduk dekat rumah kan. so, kitorang pun jejalan laa dekat nilai. orang boleh drive kan. pergi tesco nilai. so masa dekat situ dia belanja cup corn. dia memang best laa, suka belanja bagai kan. she's a good girl, very good. huhu. so then kitorang pergi giant pulak. then nampak laa ada orang minum coolblog. aku dah memang dari semalam jalan dekat KL nak benda alah tuh. but masa dekat TS tuh orang ramai, aku dah penat berjalan, sakit kaki, nak tunggu memang tak laa kan.

so dekat giant, dia belanja coolblog pulak. then, nak balik tuh hujan lebat gila laa kan. dengan dah gelap, padahal baru 6.3o macam tuh. dia tak berani nak balik sorang, takut gelap. so dia call ayah dia datang college, teman dia nak balik. kira dia follow dari belakang. so, nak balik tadi, aku teman laa dia sampai bawah block, sampai dia hilang dari pandangan *ekot gaya miesha cakap*. masa peluk cium then salam apa tuh, haihh, sebak mak nak. nak menangis pulak rasa. she's the best roomate that I've ever had. so a few pictures with her just now.









muka aku taktahu kenapa tembam sangat. k aku dah gemuk. kene diet neh. so even bertiga tadi, still fun. and we're okay with it. so just wanna say that, we will miss you miesha. and please don't forget us here in Linton.  till we met again. we love you baby :*


i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment