✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Tuesday, December 11, 2012

LE GIRLS AND SPAHGETTI xD

assalammualaikum. hallo hallo peeps. k ada ke orang? hahaha bio lantak ada ke tak. so actually neh semalam punya cerita, nak update semalam memang tak sempat laa cerita dia kan. so I decide nak update hari neh. I just end my class okay, tolong laa paham sikit life as a student neh *k takde kene mengene hahaha :p

so first, dah kenapa title tuh ada spaghetti pulak kan. sabar ahh nak cerita laa neh. step by step my dear *annoying gila aku :/ . ceritanya, semalam me and my girls, seven of us keluar pergi Giant, beli barang untuk masak spaghetti. so kitorang pergi by aunie's car laa. she's the driver and she own the car for sure laa kan. hahaha. kalau takde aunie, hmm agak payah laa perjalanan kami untuk ke mana-2 hahaha *peace aunie ;) so aku rasa kalau nak taip panjang-2 pun tak guna jugak, semalam bergambar sakan dekat giant sampai 42 pictures k. *aku pun taktahu apa motif sampai banyak sangat tuh :p so shall I just tell the story dari gambar-2 jee? yes I should :D so here it is tadaaaaaaaaaaaa...

haaa, nampak nampak tak? besar Giant dekat nilai neh *puihhh besar laa sangat kan hahaha xD so di sini laa kami bertapa untuk 2jam rasanya tah tak ingat hahaha. so, move to the next picture fellassssssss :p

yang neh aku taktahu apa function SHIFA neh dekat situ. hahaha. yang depan tuh, aku tahu kau sedang cuba melakukan sesuatu wahai HALIANA! hahaha gotcha!

untuk pengetahuan semua, saya jadi tukang tolak trolley masa tengah beli dan belah petang semalam. dan yang itu nama dia HALIANA, say hi to her everyone my IT MATES TERCINTA *nakjugak laa >.<  *muntah hahaha :p

peace people. okay everyone say hi to this my crazy girl name SHIFA xD aku taktahu apa motif gambar dia sorang jee neh hahaha. orang lain gambar ramai-ramai, dia sorang jee. nampak tamak k. hahaha xD

and I dont know why this two girls are in this kind of situation, I mean their face okay. sorang muka macam menahan something hahaha and her name is JESS while the other girl yang senyum kambing sangat tuh name SOFEA. taktahu apa situasi sebenar gambar neh actually hahaha xD

okay yang neh kalau nak tahu kene tengok gambar dekat bawah laa. hahaha cerita awal awal mana nak suprise kan xD so tengok bawah *hoiii!! bukan korang punya bawah, tengok gambar dekat bawah neh laa -,- hahaha 

tadaaaaaa!!! this is it. they actually tengah pilih SUSU k. but this picture itself actually... k tanak reveal the truth hahaha. tunggu akhir sekali baru aku bagitahu kenapa dengan gambar neh. and not only this picture, tapi semua gambar, ada certain gambar jee hahaha xD *k ayat aku sangat belit hahaha

dua orang neh model SUSU takberbayar BHAHAHAHAHAHA! muka nak comel jee berdua neh. SHIFA tuh suka sangat minum susu *agaknya laa, tah aku pun tak tahu laa dia tuh hahaha

dan pabila mereka berempat bergabung *aku rasa opening story tadi gambar diorang jee -,- so they make it as a model for their own product hahahahaha xD

hahaha k gambar neh agak kelakar sebenarnya. sebabnya muka girl yang dekat tengah tuh name BERRY, dia actually tengah nak story something dekat aku, but then dua orang tuh sebok nak bergambar so dalam tengah story tuh i straightly snap the picture hahaha xD

what a nice picture :') heeee and JESS tak habis cakap dia comel dalam gambar neh hehh menyampah k hahaha xD tangan JESS tutup perut hahaha

finally all of us in one picture, but still ada sorang takde which is SHIFA. takpe laa, gambar kau dah banyak. hahaha and this is AUNIE first picture, dari tadi opening gambar korang jee, gambar chef nya takde haha xD

nampak muka masing-2 excited berjalan dekat Giant sambil tolak trolley hahahah k lawak sangat. orang pandang pun buat tak nampak jee dah. gila betul xD

memang dari tadi dah banyak gambar SHIFA jee -,- i love this picture :') 

and this picture too :') my engineering mates. me and HALIANA is from SOFTWARE and SHIFA is from CIVIL xD yayyy engineering students!

say cheese girls >.< muka SHIFA nek excited jee hahaha

anchovy everywhere hahaha. mereka sedang mempromosikan ikan bilis Giant yang enak dimakan apabila digoreng garing hahahaha *takde mengene pun haha xD

okay even aku takde dalam gambar neh, but still this picture nampak lawa k. ini adalah kerana faktor kualiti camera yang sangat tinggi. *camera aku hahaha :p

saya sedang menunggu giliran untuk membuat bayaran, banyak sangat kami beli. hahaha actually takde laa banyak sangat, cukup laa untuk kami makan sampai dua hari :p

and there she is le chef of the day. AUNIE laa yang nak masak spaghetti tuh nanti :p nak tengok? okay kejap lagi laa gambar spaghetti keluar k :p

gambar neh takde motif. semua tgh tunggu nak bayar barang :p

yayyy dah nak bayar! *finally -,- 

us without BERRY in it :D

BHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA! k gelak besar aku tme snap pic neh. and this one betul betul punya candid k! hahaha sorry SOFEA xD

SOOOOOOOO GOOOOODDDDDDDD! *k tetiba jee atuk KFC neh keluar hahaha. motif? iklan laa kejap. tv pun ada break, neh ingat aku blogging tak penat ke? hahaha xD

waiting for AUNIE snap her picture for what I don't know. and I still wonder what is it for -,- this picture snap by JESS :D

awww awwww awwww love the picture >.< *even aku agak macam kusut sikit -,-

smiling :* heyyyyaaaaaaaaa bebeyyyhhhhhhhhh!

we're going homeeeeeeeeeeeeeeeeeee! actually, HALIANA nampak aku nak snap pic, dia senyum, tapi SOFEA telah berjaya menghalang senyuman dia dan maka dgn itu gambar neh nampak laa macam candid. *k ter-reveal sikit hahaha xD

inilah barang yang kami beli. tak banyak? lantak laa. dah tuh nak banyak mana lagi hahaha xD

takde motif gambar neh hahaha xD

so that's it. apak banyak gambar. sampai kering kontang kepala aku nak pikir caption haha xD whatever it is, yesterday was a happy day. bergaduh dengan SHIFA dalam kereta tuh sumpah best even aku rasa macam nak sepak sepak kau perempuan! hahaha xD okay, sudahnya gambar spaghetti takde, hahaha. sabar semua sabar. keep calm k. pejam mata dulu haa tipu tak pejam pun hahaha *kau dah kenapa dyan -,- okayokay kali neh betul tadaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hahaha panjang tak? saje bagi suspend. tak cukup panjang tuh, nak buat panjang lagi sebenarnya. tanak ahh nanti korang bash aku *muntah pelangi :p hahaha neahhhhhh tuh laa dia spaghetti homemade by AUNIE, dibantu oleh JESS tukang makan spaghetti, HALIANA tukang makan carrot, aku tukang makan tomato hahaha. dan BERRY, SHIFA serta SOFEA aku rasa diorang basuh pinggan kot hahaha xD sedappppp spaghetti AUNIE masak neh, with cheese on top of it naaaaiiiiiiissssssssseeeeeeeeeeeeee wehhhh! 

phewwwwwwwwwwwwwww! gila penat laa update blog untuk entry kali neh. rasa macam berlari beratus ratus meter pulak hahaha xD so, see you guys again untuk the next entry laa yea. seharian k update cerita neh. I take half of my day to finish all this. big applause for me everyone *bow hahahaha xD and yaaa, lupa nak reveal the truth, gambar neh semua tak candid pun, tipu jee. only few pictures jee yang betul betul candid. semua sebok nak tayang gigi, muka senyum dekat camera hahaha xD k laa Assalammualaikum :*

*motif gambar? k takde motif. JUST WANNA SAY, KEEP SMILING, HEAD UP AND MOVE ON. YOU KNOW YOURSELF BETTER THAN ANYONE DO :')





i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment