✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Thursday, December 20, 2012

SHORT VACATION :D

Assalammualaikum. hallo hallo everyone. hihi so today nak cakap pasal short vacation that I had last week with haliana aka yana aka senah's family. I mean makcik and pakcik dia. It was really really great. in other words my very first time having that kind of vacation. gila wehh, aku tak pernah naik that thing call banana naan! eh silap, ituu makanan dekat cafe hahaha xD BANANA BOAT laa. k batak? kesah pulak aku. blog aku. *sejak bila aku kurang hajar macam neh T.T maaf maaf. 

malam masa sampai tuh, kitorang berBBQ-ing. actually saudara yana tuh bukak ekspo dekat situ. so kami pun menyebuk laa. then tidur dalam khemah. hmm part sedih sadis dan hampa tahap gaban nya bila malam tuh, pagi buta kot, pukul 2 3 pagi mcm tuh, aku dgn yana jalan laa dekat tepi pantai, hmm sambil ber-ombak rindu, ber dejavu, ber-patah seribu. hmm nak nangis wehh. rindu haziq sangat masa tuh. hmm and dia buat aku kecewa, sangat kecewa malam tuh. and teringat masa aku pergi holiday dekat Teluk Cempedak Kuantan tuh, hmm jalan tepi pantai sambil otp dengan Capital-M *ya Allah, rindu sangat k stoppp!

so nak dijadikan cerita, keesokkan harinya naik laa aku keatas banana boat tuh *setelah dipaksa untuk mandi laut. sumpah cakap, takut nak naik. dah laa dia jatuh dekat tengah laut. aku dah laa tak pandai berenang. hmm cedihhhh. then masa first jatuh tuh, apak laa terkapar kapar aku di tengah lautan tuh hahaha xD then nak naik tak boleh, nasib laa ada budak laki handsome neh tolong tarik tangan ai yu tahu hahaha xD *gedikk sia aku >.< 

so second time nak jatuh tuh, dia nak buat dekat tengah tengah laut! gila ke apa! memang tenggelam tak timbul timbul laa aku kan T.T so aku cakap ahh tanak, and dia jatuhkan masa dah nak dekat sampai, pehhh tuh pun aku macam susah nak timbul jee. kenapa taktahu hahaha xD so ada laa abang handsome neh menenangkan aku yang memang susah nak tenang neh, nak panic gelabah jee hahaha xD dia tarik aku ketepi sambil berkata "takpe takpe, nak sampai dah, sikit lagi" hahaha kelakar jee.

so cerita panjang panjang pun tak guna jugak, korang bukan baca, so macam biasa picture with story k :')

hello hello we're on our way to Port Dickson bebeyhhh! heyahhhhhhh! xD

tengok nehhhhh, ramai orang dekat Pantai Teluk Kemang Port Dickson neh haaaaaaaaa. tuh sebelah kanan, sebelah kiri, atas bawah tak tengok lagi. ramai gila tahu tak! -,-

nice cloud :') I wish we were together, and looking at the same sky sayang :')

bermain pasir. yana tuh tengah layan perasaan sebenarnya. that day, buat apa semua tanak dia neh. tengah ber-patah seribu kot. kesian dia cewcangattt hihihi xD

hmm mengenang nasib bila nak habis study, bila nak kahwin #Eh? hahaha k tak xD duduk tepi pantai neh memang mood nak termenung, layan perasaan jee. aku pun automatic jadi macam tuh. aku pun taktahu laa kenapa -,-

ouhmaii its a horse maynnn! hahaha batak. tah kenapa excited tengok kuda neh. that day kami naik kereta kuda. and budak laki yang bawak kereta kuda tuh kan... dia kan... handsome hahaha xD *kerja dok mengusha orang jee aku dekat PD >.< nak tengok dekat sikit tak kuda tuh? here it goes tadaaaaaaaaa.........

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nehh haaaaaaaaaaaaa! panjang kan benda atas tuh. hahaha macam hampeh jee panjang bagai mcm tuh. tengok kuda tuh, kita pegang bulu dia. takut :/ hahaha. buatnya binatang neh melompat tengok aku yang comel sangat neh haa, tak ke kena ngap aku -,- hahaha

nyummmm nyummmm! ABC di tepi pantai was naiseeeeee k! hahaha iklan laa kejap. aku kan memang suka buat iklan tak berbayar hahaha xD

tenung pasir, mana laa tahu kot kot keluar nama jodoh ke kan hihi >.< sayang, I've always wanted to be the one and only for you, however, you're no even longer mine. so I've decide to let you go and make my on move :')

hello there, I'm looking at you now baby. be mine? ouh thanks love, ILOVEYOU :* hmm that just a word, I've always wanted to say this to someone, but still I find no one. neahhh nevermind :')

so that's it. aku kan memang suka tayang gambar jee dari camera phone aku yang lawa neh. hahaha. again, NEVER FAKE A SMILE FOR SOMEONE, JUST GO WITH THE FLOW. YOU'LL FIND SOMEONE BETTER, IN SHAA ALLAH :')

Assalammualaikum. have a nice day ahead :*

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment