✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Thursday, January 10, 2013

NEW LOOK FOR 2013 :D

Assalammualaikum ohh hallo readers *poyo omputih* hahaha so how's your day? mine was okay, I mean really okay. even sehari dua ni macam mood dilambung ombak rindu kau haa. hahaha. takde laa, dah move on kan *ayat dari tahun lepas nak move on nya -_-* tolong laa tampar aku sekarang, makin lama makin banyak aku mengarut doh ughh. 

I have nothing to story laa today. saje nak cakap the new look of my blog. better? or worse? :( please say its better than the previous one. frankly, dah lama nak tukar template blog, nak edit full blog ni, but I have no time at all wehh. busy kalah secretary perdana menteri kau nyah hahaha. and now here it is, finally I got time to do all the stuffs. berejam mengadap laptop sampai pedih mata gua lu tau!!!

I change the template, add on my twitter link, song from youtube, which is one of my favourite song, I do the shoutbox again and bla bla bla. serious talk, doing all this stuff was so tiring to the max laa wehhh. sakit mata jangan cakap, dengan nak change the html code laa, arrangements, the widget yada yada yada haa penat tau penat. but still, macam mana penat pun, I still do it because I love blogging and it is one of my favourite hobby tau.

update bila rasa nak update jee. rasa boring ke, even assignment tinggal minggu depan jee dah nak submit, aku watlek wat peace jee tak bersentuh lagi haa nampak malas dekat situ. so I guess that's it for today laa, make it short. panjang pun bukan korang baca yedak? haaaa, so see you on the next entry laa. Assalammualaikum ;)



NOTE: cari blog template dari malam semalam, sambung dekat class multimedia pagi tadi, then sambung dekat rumah so sekarang SHORT NAP xD

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment