✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Wednesday, January 2, 2013

NEW START OF THE YEAR 2013 :D

Assalammualaikum. oh hallo second day of January 2013. nothing on first day as well as second day. I look exactly like the picture up there. so relaxxxxxxxxxxxxxxx. hahaha. even assignment need to be submit in 2weeks more, aku still relax tak buat apa lagi. hahaha. ni sebab dari sekolah suka sangat buat kerja last minit. hari ni class start lepas semalam cuti new year kan. so lect english ingatkan pasal assignment kena submit lagi 2weeks, then math class tadi pasal test jumaat ni. phewwwwww sakit kepala pikir wehhh.

selain dari kepala aku berkejar kejar pikir pasal assignement tuh, kekadang terselit jugak pikir pasal kahwin. eh pon boleh laa umur macam ni pikir pasal kahwin kan hahaha xD I'm 19 already oka, but unofficially laa kan. since birthday 21st November nanti. hahaha but seriously, lately memang asyik pikir pasal kahwin jee, borak dgn sesape pun laa mesti topic yang jadi pilihan pasal kahwin. lahai dah kenapa laa kan. lepastu bila cakap pasal kahwin jee mesti muka excited macam dekat bawah ni haa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
haa comel kan muka aku excited time kekecik dulu hahahaha percaya? k aku tahu korang tak percaya pun ni muka aku. hahaha aku lagi comel ahh dari ni. malas jee nak tunjuk hahaha melampau pulak bangga diri aku ni laa hahhh. nothing much nak cakap pasal page 2 of 365 ni haa *bebudak twitter ajar* so this 2013 harapnya tak banyak tangisan mawar air mata air laa kan. penat nak nangis. and Alhamdulillah, life getting better. murah rezeki ayah ibu. angah pun dah masuk form3, dah busy PMR laa cerita dia. takde laa nak memain dah. adik makin aktif dengan team bola dia. 

so tahun 2013 ni jugak aku nak cepat habiskan foundation aku. then sambung degree, habiskan degree cepat then kerja then kahwin eh? hahahhaha tengok pasal kahwin lagi. hahaha wehh okay laa tuh. aku habis degree nanti insyaAllah umur dah 23 mcm tuh kot. kerja cari income, kumpul duit, calon ada dah, haa kahwin laa kan. mengelak maksiat, kan bagus tuh. hahahah k dah pasal kahwin tuh. so sampai sini jee laa entry kali ni. lagi lama aku menaip, lagi banyak aku mengarut. Assalammualaikum :D


i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment