✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Tuesday, January 22, 2013

NO MORE ASSIGNMENTS FOR THIS SHORT SEM! ^^

Assalammualaikum ouh hallo hallo everibadehh. dah baca tajuk dekat atas kan. haa, paham paham jee laa aku nak cakap pasal apa eh. hahaha xD finally, manage settle semua assignment this week. tadi submit assignment Multimedia, lepas tu presentation laa cerita dia.  

nak cerita laa pasal presentation tadi haa, boleh pulak kena tukar lab bagai laa. siap ada rumors cakap kena gabung dgn group 2 bagai. aku dah rasa nak hentak kepala dah time tu. gila rasa insecure laa bila tengok orang lain demostrate diorang punya director gila lawa ahh. aku punya memang sesimple yang boleh aku buat. last minute punya kerja kan.

mana tak last minute, banyak nau laa distraction nya haa. *banyak laa sangat xD hahaha* so Alhamdulillah, semua dah berhantar ni tinggal final exam laa next week. then sem break, lepas tu third sem pulak. weeehuuuuuuu. rasa macam aku baru jee update pasal sec sem kan, dah nak masuk third sem. how fast time flies laa wehh.

and Alhamdulillah jugak, this 2013, and this sec sem is so wonderful. hehehe. so can't wait to finish my foundation laa, nak masuk degree and kerja. InsyaAllah :) so I guess that's it for today. Assalammualaikum :D

NOTE: the song they don't know about us by one direction is so like me and him ^^

i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment