✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Sunday, February 24, 2013

SEMESTER BREAK vs RUNNINGMAN MARATHON :D

assalammualaikum. lama tak berjumpa ye. rindu? k perasan. siapa nak rindu pun aku tak tahu lah kan. hahaha. ahhh kesah pulak aku. so, straight to the point lah ye. now, tengah menghabiskan masa cuti semester. and alhamdulillah sepanjang cuti semester ni aku takde lah duduk dekat rumah goyang kaki bontot apa semua. aku menjana pendapatan hahaha.

which mean aku kerja lah. dah tuh takkan sebulan cuti sem nak duduk rumah membesarkan badan je. alhamdulillah jugak, penat lelah tuh berbaloi lah kan. those money, I mean my salary, aku belanja family. and niat lain ialah nak memulakan hidup sem3 ni dengan phone baru. tapi rasanya, aku kena tangguhkan lagi kot niat aku tuh. banyak benda yang lagi penting aku nak dengan duit aku tuh. 

biarlah sekarang orang dok sibuk pakai BB lah iPhone lah, android lah pebenda lah. aku masih sayangkan SE Hazel aku ni haa. biarpun orang cakap tak main lah handphone slide ni, zaman bila nak pakai phone macam ni, sekarang zaman android, BB lah pebenda. eh hello, is it your money or my money? 

so pasal getting a new phone, rasanya kena tunggu cuti sem akan datang lah kot. biar lah dulu. guna apa yang ada dulu. sabar kan separuh dari iman. tak rugi pun kalau sabar ni, kalau betul rezeki nak dapat phone baru, ada lah. so rasanya I've came out with a decision lah, no new phone. rasanya aku nak pergi shopping je lah kot. banyak nak beli ni. aku dekat rumah ni pun dah habis RM100.

nampak gambar dekat atas? so, kembali kepada topic seperti di atas lah. siapa tengok RUNNINGMAN angkat telinga? hhahahaha boleh ke deme angkat telinga :p okay aku cakap sikit lah, RUNNINGMAN ni cerita game show korea. artis-artis gitu okay. macam mana aku boleh terjebak dengan cerita ni, haa meh nak pendekkan cerita je lah.

so ini cast dia lah. nak tahu nama pergi google sendiri lah ye hahaha. 
mula-2 aku tengok sorang kawan aku layan cerita ni gelak dia sampai tak ingat dunia. then aku start cuti sem ni, dah taktahu gila nak buat apa, dengan phone tiba-2 tak boleh on twitter dah kenapa pun aku tak tahu. sudahnya, aku layan cerita ni. first episod oun aku dah gelak macam mana membe aku gelak tuh. hahahaha. ibu aku pun tergelak tengok aku gelak sorang-2.

so sementara tunggu cuti sem habis, dan balik dari kerja. dari siang sampai malam lah aku dok melayan cerita ni. banyak lagi episod ni haa. hahahaha so itu je lah kot nak cakap. aku ni lambat sikit agaknya, orang dah layan berapa lama dah, aku baru sekarang nak kecoh hahahaha. biarlah, janji aku tak kacau orang. so enjoy watching! assalammualaikum :)


NOTE: ada berapa puluh episod lagi. and last week of semester break :'( 



i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment