✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Wednesday, July 17, 2013

LAST SEM NOW. MAY ALLAH EASE...

assalammualaikum. halloooooooo everyone. okay dah lama tak update. sangat kesuntukkan masa. and sebenarnya takde perasaan sangat nak menulis ni. so I'll make it short lah. sekarang dah sem 4, last sem for foundation. Alhamdulillah. insyaAllah next year degree. doa doakan. so sekarang struggle dengan 5 subject. TECHNICAL ENGLISH, CRITICAL THINKING, PENGAJIAN ISLAM, COMPUTING MATHEMATICS and COMPUTER HARDWARE MAINTENANCE. nampak macam seronok, tapi tak.



so last sem ni, nak kena struggle habis baik lah. degree nanti lagi sakit perut nak hadap. so yeahhh pasal sem break, had so much fun with family. yang penting dapat first ramadhan dengan family and that was the best moment ever. cuti yang rasanya tak sikit pun bosan. ibu sejak aku balik ni, telefon suruh kupas bawang untuk masah. punca cuti lama sangat memang gitu lah. dengan suruh kemas dapur apa semua hahahaha thats my ibu. ayah, angah and adik pulak tak habis nak mengene aku. ye aku jadi mangsa buli dekat rumah.

so selamat berpuasa semua. moga puasa tahun ni lebik baik dari tahun yang sebelum nya. moga memberi seribu satu keberkatan. lakukan ibadah puasa tahun ni seprti tahun terakhir anda berjumpa ramadhan. yang wajib jangan tinggal, yang sunat cuba buat ye sayanga, insyaAllah, kita sama-sama cuba okay. assalammualaikum.





p/s: bila kita sabar, percaya pada Allah, penyudah nya indah sangat. alhamdulliah :)



i love you , just the way you are =)

No comments:

Post a Comment