✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Monday, September 9, 2013

MACAM RINDU...

assalammualaikum. apa kahabar semuanya? ye lama dah tak update blog. yang last pun taktahu bila tarikhnya. tapi rasanya takde lah lama sangat dak? baru weeks rasanya. sebenarnya takde apa nak cerita pun. and tajuk dekat atas pun takde kene mengene dengan aku rindu orang ke, rindu boyfriend ke apa tapi kalau rindu family ye. tengah homesick ni. dah berapa minggu tak balik ((baru berapa minggu -,-)) 

sebenarnya rasa macam ada benda nak cerita tapi bila dah bukak blog ni biasalah, amnesia menyerang. pantang log in, lupa saje. padahal tadi dah cantik dah karangan nya dalam kepala. sudahnya lupa. lahai.... so haa okay nak bagitahu je lah, still have a month to go for final exam and last sem of foundation. so next degree lah insyaAllah. moga kalian semua titipkan doa dari jauh buat aku. kita sama-sama doakan kejayaan kita semua, insyaAllah. okaylah, thats it. I'm done. hahahah sikit dan pendek je entry ni, confirm takde siapa nak baca. hahah nevermind. takecare! assalammualaikum :)

p/s: buat relax je assignment tak siap lagi. buat relax... -,-

i love you , just the way you are =)