✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, January 28, 2011

HOMEWORK SANGAT BANYAK ! ARRGHHHH !


arghhhh . banyak glerr homework tok holiday neh . bile boleh raye neh da kalau bz buat hwork ? * macam aku raye cine jew kan ? huahua . penat laa nak buat banyak banyak kan ? humm . na tawu hwork ape yang banyak sangat tue ? tet tet tet tet tet ..

1. Mathematics
2. Additional Mathematics
3. English Language
4. Bahasa Melayu
5. Physics

tak tahu nak buat yang mane dulu neh . terlampau banyak haa . * banyak laa sangat kan ? hahaha . tapi kan rase macam malas nak buat neh . engat nak campak tepi jew homework tue . *glerr nak campak homework ! walau macam manpun , aku akan berusaha buat jugak . redha jew laa kan . *da name pon dak sekolah kan .

FORM 5 neh memang penat haa . macam macam mende na kene buat . homework bertimbun lagi . dengan prefect program lagi . * bile laa aku nak merdeka kan macam my ABANG ABANG sume . nanti nak kene pikir tok dinner pulak haa . dress ape nak pakai . esok jew laa buat homework kan . arini nak relax dulu laa .

alamak my dinner da sampai haa . *mihun tomyam tau . sedap sangat . yummmy ! gtg , my stomach da nyanyi lagu yang tak sanggup didengar lagi . haha . to MY LOVELY HOMEWORK , besok kite jumpe kat atas meja kay . bagi laa kita rehat dulu . PROMISE SIAPKAN KORANG SUME AWAL AWAL .

p/s : makan time guyss . chill laa homework . esok jumpe !  tak sabar nak balek dong ahad neh . ade BBQ TIME WIF MY MUVELY BROTHERS . 


i love you , just the way you are =)

Monday, January 24, 2011

TERHARU SANGAT

bahagian depan

bahagian belakang

thankz sangat to SHARIFAH SIMAA adek SYED SYAZWAN SADLY sebab bagi akak gift neh okay . i really appreciate it . ta sangke sangat dapat gift neh . ta penah terpikir pon na dapat bende neh . mesti korang ta kenal sape kan ? so aku cerite cket laa .

dia neh adek kawan baek aku , SYED . so kami kenal laa . aku memang baek laa ngan diorang dua neh . mule mule aku terkejut jugak kan . ta percaye pon ade . *over laa pulak kan . haha . pastu syed pun cerite laa adek dia tanye name and kelas aku ape sume . then dia bagi dekat aku .

aku hargai sangat sangat . terima kaseh sekali lagi sebab bagi akak gift neh okay . next time boleh bagi lagi kan ? *ahh , melampau laa tue kan . bagi betis na peha . hahaha . aku akan simpan laa kat neh sampai aku da tuwe bangke sekalipun . haha .

p/s : engat na simpan sekali dengan buah limau , tapi da masuk dalam perut . simpan dalam perut jew laa eyh . hehe . :)

i love you , just the way you are =)

Saturday, January 22, 2011

MACAM MACAM NAK CERITA !


okay , aku ade banyak mende na ctew spanjang seminggu ta blogging neh . so aku akan combinekan sume ctew dalam satu entry but wif different topics . lets start mende yang baru jew jadi tadi .

AWAK SANGAT SWEET LAA ..
Maz Away
maz , kau sweet sangat kan . anyway message nak tido kau tue memang sweet sangat . terkejot aku dapat message kau tue . terharu pon ade tau . huhu . nak tawu message ape ? ten ten ten ten ten .

goodnite sweetheart , tido jangan lupa basuh kaki baca doa sekali tau . lagi satu jangan lupa pakai selimut . kita tak nak awak kena gigit dgn nyamuk yang miang tue . hehe . loveyouu . mimpi kita tau GOODNITE APPLE PIE :p :p :p

sweet kan ? siap taknak aku kena gigit nyamuk . awww , teharu sangat . btw , loveyouu too .
* tak pasal pasal dapat name baru kan . thankz sayang <3

HAPPY BUFDAY BRO !

neh lagi sorang budak sweet yang aku sayang . *awww , bak kate maz  pengakuan berani mati tue . hehe . kau memang sporting glerr laa kan YUSRI . haha . tak sangke kau col aku . mentang mentang dapat col free . merapu jew kau sembang kan . haha . da tuwe da kau sekarang . sok bleyh kawen da laa . hehe .  *janji tak lupa jemput aku la kan . hehe . so , pape pon wish youu best of luck kay . SPM jangan lupa bro . sarnghae .

MERENTAS DESA .. PENAT SIOT !
glerr penat laa kan . aku tak tawu nape tahun neh aku buang tebiat pegy abehkan merentas desa tadi . haha . bese lrpas daripada first checkpoint jew aku akan pusing balek . *kantoi maen typuu . ahakzs . tapi tady kire pecah rekod sebab aku abehkan jugak merentas desa tadi . amek kau ! nak pengsan jew rase .

so aku pon meneruskan larian yang aku terpaksa buat . nak dijadikan cerita , dah nak dekat sampai tue bleyh pulak pinggang neh saket glerr haa . sampai senget sebelah aku berjalan haa . hahahaha . memang penat glerr laa . rase tak sana nak habis sekolah supaya tak payah join larian larian yang memenatkan aku neh haa . *tak sanggop dah weh ! .

at last , aku sampai jugak dekat sekolah yang berdaulat tue . so aku terus laa menapak ke kelas . sampai jew kelas cik anis , qis , nahar , nazmi da sampai and diorang sedap jew meneguk air 100plus . naseb baek aku sempat haa . kalau ta memang tak dapat laa kan . kire dashat laa aku tahun neh kan , *o0oppss . masuk bakul angkat sendiri . hahaha . berjaye gak abehkan .


so , sekian saje tok hari ini . aku da penat menaip kay . next week sambung lagi laa kan .

p/s : sangat penat and kaki sangat sakit tahuk ! tak mau lari dah !









i love you , just the way you are =)

Sunday, January 16, 2011

THANKZZ SAYANG !


Thankz sayang coz ceriakan blog aku neh haa . next time , tolong lagy tau . awak comey sangat tahuk . lawa daa blog saye awak editkan . lurve you !

i love you , just the way you are =)

Friday, January 14, 2011

IMPOSSIBLE by SHONTELLE

I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did, I did
And you were strong and I was not
My illusion, my mistake
I was careless, I forgot
I did
And now when all is done
There is nothing to say
You have gone and so effortlessly
You have won
You can go ahead tell them
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Falling out of love is hard
Falling for betrayal is worst
Broken trust and broken hearts
I know, I know
Thinking all you need is there
Building faith on love is worst
Empty promises will wear
I know, I know
And now when all is gone
There is nothing to say
And if you’re done with embarrassing me
On your own you can go ahead tell them
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible!
Ooh impossible (yeah yeah)
I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did
Tell them all I know now
Shout it from the roof tops
Write it on the sky line
All we had is gone now
Tell them I was happy
And my heart is broken
All my scars are open
Tell them what I hoped would be
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
Impossible, impossible
I remember years ago
Someone told me I should take
Caution when it comes to love
I did…

i love you , just the way you are =)

Wednesday, January 12, 2011

MAHU TUTOP SUDAAA !


i'm gonna mish you laa . haha . klaka jew kan . over jew . haha . na tutop plak  FACEBOOK neh . camne na CONNECT NGAN FRIENDS neh . haha . ta pew laa , lepas neh layan BLOG PULAK . edit lawa lawa . lagi cantik laa kan . haha . macam bagos jew kan .

other than FACEBOOK , TWITTER pon oke gak kan . tape laa , after this layan twitter jew laa kan . tapi oke gak . tapi boring laa kan . ta ley upload gamba banyak banyak da . ta sonoknyer . sape na tengok gamba aku yang lawa lawa nanti . haha . terlebih sudah . =)

p/s : next time tulis lagi laa . kat lab neh haa . na off pc daa . yew cikgu , diana na kuar laa neh . winkk ! =)

i love you , just the way you are =)

Sunday, January 9, 2011

THANKZ FOR THE NIGHT !



 



memang gempak ! haha . thankz korang coz semalam teman aku kat dataran kan . berjanji ngn orang laen , kua ngn orang laen . sonok semalam kan . sampai saket kaki haa . nanti ley kite hangout bersame agi kay . tapi serius cakap laa kan , sonok glerr ! rugy ar sape ta pegy malam smalam kan ? smalam balek kol 12 haa . mule mule janji na kua ngn mustaqim n syed j , last last jumpe dekna n sheha neh ha .

macam neh kisahnyerr . mule mule macam bese laa kan , aku akan sampai lebeyh awal dari orang laen . haha . aku pon lepak kat khemah astro tue ngn angah n adek tunggu syed n mustaqim datang . then , syed sampai dulu . borak borak laa ha ngn dy . pastue , nampak dekna ngn sheha sampai . lalu kami pon lepak bersame same . tunggu si mustaqim plak . pny laa lame kan .

pastu mustaqim col , tapt ta angkat sebab asyek sangat beborak sampai ta prasan ad col masuk . then col dy balek . tanyhe kat mn . puas terang kat mn . ta paham gak . last last nampak la haa dy . pastu lepak bersame . pastu aku , dekna n syed pegy kat tapak konsert tue . mule na lepak kat khemah j , tapy macam ta best kan so pegy kat depan . pastu mustaqim datang skali . so thats mean tgok konsert same same laa .

so , kitorang pon layan laa konsert tue sampai abeh . pastu sorang sorang daripade kami blaa . mule mule dekna , cakap na datang balek , last last ta datang sampai sudah . haha . pastu mustaqim plak na balek . pastu kol 12 , aku pon menapak kat kerete na balek jugak . sampai umah , tros tuka baju n smyang isyak pastu tydo0 . penat sangat .

thats the end of the story . pape pon memang best laa lepak ngn korang . next time lepak agi k !

p/s : kaki sampai saket . penat ta elang . cheywahh .

i love you , just the way you are =)

Friday, January 7, 2011

SO TENSIONNNNN !


serius cakap , ari ney tension cket .. sok kene pegy sko0la pulak .. huhh .. malas nyerr laa .. macam yew yew j na gotong royong .. huhh .. sok na hangout kat dataran GEMPAK DESA ASTRO .. so sape na ekot ? haha .. ta dapat laa .. hwork pon da maken banyak neh haa .. mule mule senang agy .. then , ta tawu laa camne kan .. betri na mampos pplak .. stop here laa ..

*rase ta rajen na taep banyak banyak .. =(

i love you , just the way you are =)