✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Saturday, May 28, 2011

RASE NAK MENGARUT !

jangan tanya pape , sebab aku takde mood nak merapu macam macam . serius aku benci manusia yang bergelar jantan tak guna ! ape kau dapat bila saketkan hati pompuan ? nikmat sangat ke ? mungkin kau tak sepatutnya hidup dekay dunia wahai jantan ! harap kau sedar kesilapan kau yang banyak melukakan hati orang sekeliling kau ! tak guna sayang dekat mulot , tapi keje nak menyusahkan orang je ! ape kau dapat ?

i love you , just the way you are =)

Saturday, May 14, 2011

PERBEZAAN ANTARA CINTA,SAYANG ,MINAT DAN SUKA

okay , suddenly i see this things which is related to my situation and i also wondering what is my real feelings towards the guy that i was so eager to get to know him ! i dont think he is the type that i want , but his face seem attracted and yet i was attracted to him . so , i would like to share this things and of course i have to think deeper about what was my real feelings towards the guy .

>>CINTA
- Korg memang mengharapkan dia menjadi milik korg. Segala apa yang korg buat, klau bleh nak dia tau.. dan korg sebolehnya tak mau sakitkan hati dia.. korg akan sentiasa berfikir tentang dirinya. (dalam erti lain : cinta d'tujukan kepada seseorang yg korg selalu ingat dan mimpi.. Tanpanya korg akan kesunyian dan korg mencintai spenuh jiwa dengan hati yg ikhlas kepadanya walaupun dia buat tak tau je)


>>SAYANG 
- Korg memerlukan dia di masa korg mahukan seseorang untuk berkongsi rahsia dan kisah duka.. selalunya korg akan sayangkan seseorang yang menjadi TELINGA kepada masalah korg. (dalam erti lain : sayang di tujukan kepada seseorang yang boleh membuangkan masa dia untuk mendengar dan memeningkan kepalanya dgn masalah korg )

 >>SUKA 
- Korg sukakan dia kerana dia kelakar. Dia happy-go-lucky. Bila bersama dengan dia, korg rasa nak tergelak sampai nak pecah perut. Tapi, korg taklah rindu sangat kat dia bila tak berjumpa seminggu…(dalam erti lain : suka d'tujukan kepada seseorang yang boleh menjadi pelawak kepada korg..kire penghibur laa..)


>>MINAT
- Apa yg ada pada dirinya yang menarik korg untuk mendekatinya.(dalam erti lain : minat d'tujukan kepada seseorang yang ada sifat, peribadi atau barang yang korg mahukan/idamkan… )

 
Tetapi korg kena ingat bahawa tanpa minat , suka dan sayang korg tak akan CINTA pada seseorang itu…
so,fikir2 kan laa..korg ada perasaan yg mne kt someone..

and right now , i'm still thinking what is my real feelings . i dont think i can get the answer right now ! nopppp at all guys . just give me some times to have a deeper think about that .

p/s : my eyes getting heavier , but i dont feel like sleeping . it is because , I'M STILL THINKING FOR SURE !

i love you , just the way you are =)

I LOVE U GUYS A LOT SISTERS !


Qeyla sayang (my one and only twin)

Syira Abdullah
Kaka Syira sayang (my sister)

Kaka Anem sayang (my sister)

aku tahu korang tak kenal neh sape . its okay . tak perlu kenal ! diorang milik aku kay ! *jangan sape sape pon berani nak rampas ! amaran maut neh ! diorang neh sweet sangat sangat . sayang glerr dekat diorang ! always make me feel happy . nak tahu ke kisah macam mane bleh kenal ? tak payah laa *sebok betol nak tahu kan ! well , bia kami je tahu !

ade something yang aku risau glerr neh . well , ramai orang suka stalk aku . *macam kau glamour sangat je orang nak stalk kau kan ! haha . serius memang ade laa . tak percaye kan ? aku percaye sebab membe aku dah kene . orang yang sama je kot . korang takkan kenal laa . this human being is like love to interrupt in other people life ! *kan dah keluar minah london ! haha .

tak perlu laa aku bagitahu sape kan , cukup aku dengan org org terdekat je tahu . huhu . disaat aku sedang mencoret warkah moden ini *mengarut dah kann ! aku aku sangat rindu dengan diorang bertiga okay ! diorang memang seriously my best ever sister that i've ever know through out the year okay ! berani rampas laa , aku bunuh korang ! *tak kuase aku nak membunuh orang , lempang n maki takde hal laa .

hope kami bertiga kekal forever okay ! diana sayang korang sangat sangat ! jangan tinggal diana tau , sebab diana tak nak hilang korang ! huhu . stop here . takleh lebih lebih nanti ade orang sebok nak sweet sweet jugak . *berani laa nak sweet dengan diorang , aku bagi flying "kissck" kat korang ! selamat malam !

p/s : act nak cerita pasal english debate semalam and hari neh yang sangat seronok , tapi gamba tak save lagi . so tunggu ade gamba , baru ade feel nak blogging . sambil sambil nak kenalkan kawan kawan baru ! nak tahu lebih , just wait for the next entry ! 

i love you , just the way you are =)