✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Friday, September 30, 2011

LISTEN by BEYONCE :)

Listen, 
To the song here in my heart 
A melody I’ve start 
But can’t complete
Listen, to the sound from deep within
It’s only beginning 
To find release
Oh, 
the time has come 
for my dreams to be heard 
They will not be pushed aside and turned 
Into your own 
all cause you won’t 
Listen….
[Chorus]
Listen,
I am alone at a crossroads 
I’m not at home, in my own home 
And I tried and tried 
To say whats on my mind 
You should have known 
Oh, 
Now I’m done believin you 
You don’t know what I’m feelin 
I’m more than what, you made of me 
I followed the voice
you gave to me 
But now I gotta find, my own..
You should have listened 
There is someone here inside 
Someone I’d thought had died 
Sooo long ago
Ohh I’m free now and my dreams to be heard 
They will not be pushed aside on words 
Into your arms 
All cause you won’t 
Listen…
[Chorus]
I don’t know where I belong 
But I’ll be movin on
If you don’t….
If you won’t….
LISTEN!!!…
To the song here in my heart 
A melody I’ve start 
But I will complete
Oh,
Now i’m done believin you
You don’t know what I’m feelin 
I’m more than what, you made of me 
I followed the voice, you think you gave to me 
But now I gotta find, my own..
my own…
p/s : need someone to listen to me >.<

i love you , just the way you are =)

PYRAMID BY CHARICE ft IYAZ :)

shawty's love is like a pyramid
we stand together till the very end
there'll never be another love for sure
iyaz and charice here we go

stones heavy like the love you've shown
solid as the ground we've known
and i just wanna carry on
we took it from the bottom up
and even in a desert storm
sturdy as a rock we hold
wishing every moment froze
now i just wanna let you know
earthquakes can't shake us
cyclones can't break us
hurricanes can't take away our love

pyramid, we've built this on a solid rock
it feels just like it's heaven's touch
together at the top (at the top baby) like a pyramid
and even when the wind is blowin
we'll never fall just keep on goin
forever we will stay like a pyramid
like a pyramid, like a pyramid hey
like a pyramid, like a pyr amid hey
like a pyramid, like a pyramid hey

cold never ever when you're close
we will never let it fall
a story that was never told
something like a mystery
and every step we take we grow
look how fast the (?) is flown
the journey to the place i know
we're going down in history
earthquakes can't shake us
cyclones can't break us
hurricanes can't take away our love

pyramid, we've built this on a solid rock
it feels just like it's heaven's touch
together at the top (at the top baby) like a pyramid
and even when the wind is blowin
we'll never fall just keep it goin
forever we will stay like a pyramid

like a pyramid girl i'ma show you
that i love you so much that we're gonna get through
even when it storms i will never go
i'ma be the one to keep you safe
(?) was a love i care more than enough
holding on to one another be the couple when it's rough
mother nature, a disaster won't stop our happy ever after

pyramid..
like a pyramid, like a pyramid hey

pyramid, we've built this on a solid rock
it feels just like it's heaven's touch
together at the top (at the top baby) like a pyramid
and even when the wind is blowin
we'll never fall just keep on goin
forever we will stay like a pyramid

pyramid..
pyramid, we've built this on a solid rock
it feels just like it's heaven's touch
together at the top (at the top baby) like a pyramid
and even when the wind is blowin
we'll never fall just keep it goin
forever we will stay like a pyramid
like a pyramid, like a pyramid hey
like a pyramid, like a pyramid hey
like a pyramid, like a pyramid hey

i love you , just the way you are =)

JANGAN SAKAI LAA PEREMPUAN !


okay , now aku nak luahkan rasa sakit hati aku dengan pompuan neh . aku tak tahu apa function dia tibe-2 nak cakap macam neh padahal aku tak bangge langsung ! here some stories , aku upload laa video hazama waktu dia datang raub . then aku JUST TAG DEKAT MY CLOSE FRIENDS DEKAT FB JEE ! and ada yang nak request tag tuh , aku confirm jee , since diorang mintak kat aku kan . so aku tag jee laa sape nak tag tuh . but suddenly , this betina , aku tak kenal dia , aku tak penah wtw dgn dia , tak penah im , senang cakap memang tak kenal langsung ! tiba-2 comment macam tuh . ya Allah , apa sebab pun aku tak tahu . then sume friends aku cakap , 'dia dengki dengan dyan laa tuh' . aku pun rasa macam tuh , since ibu pun cakap macam tuh jugak . tahu betina neh , datang dari mana ? SMK LKTP TERSANG ! haa , amek kau . aku tulis besar-2 . padan muka . sape suruh kacau aku ! sakaiiii ! last-2 , aku bengang sangat , aku balas balik comment dia . tapi takde laa maki apa kan , just being nice cause malas nak berpandir since my dear Capital-M pesan macam tuh .


haa , amek awak ! aku tak reti nak berkasar or kuang hajor dengan makhluk asing mana tah . so aku cakap macam neh jee , malas nak berpandir sangat even one of my friends cakap , 'gaduh jee' . suka hati korang jee kan ? haha . eh tergelak pulak . marah marah ! lepas daripada tuh , aku terus block dia , welll aku tak suka minah sakai menyemak dalam friend list aku . and lepas tuh jugak , aku sangat lah berhati-hati bila nak confirm friend dekat fb . tanak laa terkene macam neh lagi kan , bukannya apa , malas laa nak gaduh , penat tahuuuukkkk ! paling aku semak , bila add aku , but hide wall bagai , haihhhh , nak stalk aku ke pompuan sekalian ? bia laaa , and again i'm sayaing this word , MALAS NAK BERPANDIRRR !

p/s : 2 entry pada hari yang sama ! dah bosan sangat laa gaya tuh ! haha :p

i love you , just the way you are =)

KENAPA SAYANG ?


kenapa aku sayang kau ? haishhhh , aku tak patut sayang kau lebih sebenarnya . lately , aku lain dengan kau , kau perasan jugak kan ? you were very understanding laa my dear . humm , what to do , i dont even understand this feeling . humm , banyak aku mengarut yea . tah pasal sape laa tuh . humm . bila tak text , aku rindu . but once kau dah text , ya Allah , kerasnya hati aku tanak rep text kau tuh . kenapa aku jadi macam tuh ? aku pun tak tahu . takpe , aku try baik dgn kau macam dulu kay . aku pun tak sanggup hubungan yang terjalin dah dekat dua tahun tuh , habis macam tuh jee . Aminnnnn :)

p/s : dia text , tapi aku still tak rep lagi dari pagi tadi :(

i love you , just the way you are =)

Monday, September 26, 2011

HAPPY BIRTHDAY COUSINS :)



happy birthday MUHAMAD SAUFI :) dah tua kau kan ? haha , untunglaa kau bufday sama dengan gf kau . aku suruh cari untuk aku kau tanak . ceyhhhh . haha . semoga panjang umur , murah rezeki berbahagia dgn awek kau . cintan-2 jugak , kita nak spm tahun neh pakcik , nanti kita berjaya sama-2 kay bie . huhu . hadiah nanti aku bagi laa , jam besar dekat pekan yang tergantung tuh memang kau punya , so aku cari jam lain laa yea . ibu pun nak bagi jugak , kau tunggu jee laa nanti balik aku bagi . aku dah wish semalam kan , saje nak wish lagi kat kau . sayang punya pasal laa . hadiah pun aku bagi dalam neh jee laa dulu , *even kau tak baca pun , haha . hadiah aku lawa , kau simpan yea pakcik :)


haa , lawa kan hadiah neh . neh jee laa aku mampu nak bagi kat kau . nanti aku bagi yang lagi best kay . sayang kau sangat-2 tahu ! ingat janji kita kay <3

p/s : dear H , keje nak sakitkan hati dyan jee kan . takpe laa . org tak kisah , org sentiasa sabar dgn awak . thanx my dear capitalM , for always being with me up and down . iloveyousomuch <3

i love you , just the way you are =)

Friday, September 23, 2011

Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011



tiba-2 rasa nal join contest neh tau ! so tgok laa kalau dapat yea , saje nak testing power . 


SYARAT PENYERTAAN:

1.terbuka kepada semua blogger malaysia

2.buat satu entry berkenaan contest ini
.
-tajuk entry: "Pencarian Header Blog Paling Sempoi & Kreatif 2011"

3.masukkan banner contest didalam entry anda dan linkkan banner tersebut kepada entry ini.

4.lampirkan url entry anda tersebut pada ruangan komen dibawah.


TARIKH TUTUP PENYERTAAN:

-contest ini bermula 23/09/2011 sehingga 04/10/2011(11.59pm)


HADIAH UNTUK PEMENANG:

Tempat pertama : top4 RM30(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.

Tempat kedua: top4 RM15(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.

Tempat ketiga: top4 RM5(celcom,maxis,digi dll) serta sijil online.

so header aku takde laa smart macam orang professional , neh pon orang buat kan .



so neh laa header aku , tak berharap nak menang , just nak mencuba nasib jee . huhu . 


i love you , just the way you are =)

FACEBOOK HELPS YOU CONNECT AND SHARE WITH THE PEOPLE IN YOUR LIFE :)


nampak tajuk entry tuh ? haaa , hari neh nak cite pasal buah hati aku dekat facebook . even dah cerita harituh , tapi cikit jee kan ? so hari neh tambah lagi , panjang sikit , and terperinci lagi laa . tapi tak buleh lebih-2 sangat , kang kau stalk pulak , kan pompuan ? huhh . first of all , kene laa ada gamba kan ? so dah ada gamba , kite cite laa . 


okay yang neh hero dalam ramai-2 buah hati aku dekat fb , kenapa hero ? sebab dia jee laki laa . haha . here some stories , nama dia EMEER ISKANDAR , umur 16 , means form4 laa yea . a bit info about him , emeer pernah masuk MYSTARZ LG waktu dia darjah enam dulu . haa , dah bape tahun ? kira sendiri . haha . waktu dia dekat mystarz tuh , aku memang minat glerr laa dekat dia , well dah aku pun waktu tuh baru form one kot . huhu . so memang pantang aku laa kan tengok budak pandai nyanyi neh . huhu . so once aku dah form5 , aku tgok tv cite MUZIK-MUZIK , and dia ada perform . menggila aku dengar lagu dia . sedap sangat . then aku add dekat fb laa , tak sangka dia peramah . then aku add dia dekat sibling . and again , aku tak sangka dia approve . thats is how we knew each other . then emeer buat group , but now takde dah , dont know why . thru the group yang emeer buat , aku kenal buah hati aku yang lain . 


eh eh , sape neh ? buah hati saya laa . lagi mahu tanya ke . wekkkkk :p huhu . this gurls makes me happy . at first , risau nak tegur , takut sangat tak berbalas . but who knows , dia peramah plus sweet sangat tau ! and she is DALILA RUSLAN :) kitorang selalu chat dekat group emeer laa . then jadi rapat , rapat sangat . and for your info , kami sama umur . dia jee dalam group tuh yang aku kenal yang sama umur dengan aku . buah hati yang lain , adik-2 perempuan aku laa since diorang muda setahun . believe me , diorang baik sangat , peramah tak ingat punya laa kan . serius sayang sangat dekat dalila neh !


lawa nya camera dia , kaka nak buleh sayang ? hee . neh one from my adik yang aku sayang yea . this gurl kan , peramah jugak tahu . tak sombong . dia pun sayang saya . bila chat , ada jee topik yang dia nak cakap . and dia selalu buat aku happy bila aku tension . bukak jee fb , nampak dia rasa hilang laa sakit hati tuh bila layan kepala dia kann. she is NURUL FATEHAH . aku panggil tehah jee . dia form4 yea , means 16 jugak laa kann . start dari tehah neh , aku kenal adik-2 aku yang lain neh haa . sume comel-2 . 


alololo , nape muka mcm tuh dik ? huhu . neh adik num dua . huhu . bape banyak adik aku ada ? ramai tau . kira sendiri . haha . yang neh pun kenal dekat chat room emeer tuh jugak . tak ingat macam mana buleh rapat , tapi memang rapat laa . bila dah chatting kan , rasa seronok tau . even dia form4 , tapi tak macam form4 pun . seronok kenal dia . and bila aku onl , mesti tegur punya . takde laa mcm org lain , haishhh malas nak cakap . pikir laa sendiri macam mana . huhu . lupa pulak nak bagitahu nama , nama dia NUR SYAZWANI . tak buleh bagitahu lebih-2 , sikit-2 cukup yea . 


aduhaiiii , lawanya budak neh . adik sape neh ? nak ngorat laa . hee . choiiii , jangan kacau . neh adik aku laa . huhhh . NABILLA HUDA  bagus dia neh tau , tak sombong . pandai nak approach , macam adik-2 aku yang lain laa . sama jee sume . rasa nak sangat jumpa diorang neh sume laa . tapi tah laa . masing-2 duduk jauh kan . insyaAllah , once aku dapat sambung belajar dkt tempat diorang stay , aku nak gather sume adik-2 aku neh , pergi hangout . cant wait !


ala tomey tomey , neh adik aku jugak yea, tahts why laa fb dia nama tot comel , sebab dia memang comel pun kay . huhu . waktu kenal dekat chat room , takut-2 jee aku nak usha . haha . once dah kenal , buleh rapat . TOT COMEL , memang comel . huhu . 


sweetnya dia . lawa emma neh . kalau korang nak tahu , JOANNA EMMA , dia sabahan kay . huhu . and dia neh at first pemalu kot nak tegur kami yang dekat chat room neh . then aku kan tak buleh tak tegur , so aku approach dia , ajak dia join kami menggila malam tuh . at last , dia buleh get along dengan kami . so walling dengan dia apa sume , add dekat sibling . huhu . 

so that is how i met them . serius sayang diorang sangat-2 kay . jangan kacau , jangan rampas , jangan stalk ! aku tak suka . once dah jadi aku punya , so they will be mine forever kay ! next time blogging lagi . nak edit gamba DINNER PENGAWAS harituh . banyak lagi . huhu .

p/s : dear capital-H , i dont miss you at all . i dont feel anything towards you anymore . because i have 'HIM' . the one who understand me , and be with me all the time . 

i love you , just the way you are =)

Thursday, September 22, 2011

WITH ALL MY LOVE :)

hari neh nak show gamba dinner jee . satu jee gambar , sebab rasanya gambar neh jee lawa . nothing much too say , but ilovethepic and the boyinthepic . tak lebih tak kurang , sayanggg macam adik sendiri . *even aku nampak pendek dalam gambar neh okay ==' . haha :p


okay , neh jee satu dulu , kira part one laa yea . *malas nak buat tajuk part I , nanti tak bersambung pulak . ==' . btw yea , belog ku dah lawa , cantik kannnn ? thanx maz for the header and the tutor . lebbiiuuuu <3 

p/s : capital-H , tak perlu jeles kalau dyan sayang dia dari awak :) dia lagi paham saya dari awak , and dia selalu ada untuk saya ==' . sorry for the words i say , but once i say it , i really mean it =,=

i love you , just the way you are =)

Saturday, September 17, 2011

RINDU BUAH HATI :)



tiba-2 ada FACEBOOK aku neh nape yea ? huhu .neh laa buah hati yang dirindui plus ada lagi laa yang lain kan . act hari neh nak update gamba raya , tapi disebabkan rindu yang melapau gila-2 dekat boyfiee aku neh , so update pasal dia dulu . nanti mesti dia marah , dah laa lama tak jumpa dia , nak buat entry pasal dia pun tanak . huhu *dah tak betul gamaknya kau neh dyan :p

nampak tak kat tepi tuh 'in a relationship with' tuh . itu buah hati jugak tuh , tapi sayang , bukan dia yang jaga boyfiee aku neh . huhu . ada laa orang lain kay . untuk makluman yea , aku amek boyfiee aku neh guna fb adek aku . dah sendiri punya tak boleh bukak kan . dapat tgok wall saje pun takpe laa . lepas gak laa rindu . even tak jumpa depan-2. 

now pasal defff tuh pulak . itu pic raya first dengan cousin aku yang glerr yea , act sama glerr jee kot . haha . sayang sangat dekat dia . susah kay nak cari cousin satu kepala dengan kite . and he is the one and only laa . act ada lagi cousin aku yang sama umur , tapi rasa macam nak mengconfiuskan orang , aku pun letak laa gamba dengan cousin neh . 

bagus cousin aku yang sorang neh . aku dekat dapur sebok masak , phone takde sape tgok , so dia laa yang pegang . so semua message yang masuk , semua dia yang balas . *nasib laa yea sape yang terkene tuh . korang layan jee laa apa dia tanya . haha . nasib baik laa buah hati aku tak message . haha . kalau tak menda apa jadi aku pun tak tahu . 

tapi apa-2 pun , raya tahun neh happy sebab cinta hati aku semua balik beraya dekat umah wan aku . *abang-2 sedara aku laa cinta hati aku . huhu . tapi bila semua dah balik , haihhh , sunyi nya jangan cakap laa kan . rasa macam hilang separuh jiwa aku diorang bawak balik u . *kak long rindu semua tahu :'( . takpe laa , nanti update lagi . pening kepala pulak neh haa . adios amigos !

p/s : act nak upload gamba raya , tapi lembab sangat . so later laa kot if sempat . daaa :)

i love you , just the way you are =)

Friday, September 16, 2011

OPEN HOUSE :)

hari neh nak cerita pasal open house rumah fatin semalam kay . seronok sangat jumpa balik uyuln , husna . diorang friends waktu dekat MGS dulu . huhu . menggila laa kami bergambar kan . macam tak tahu pulak. memang penuh laa rumah fatin semalam kay  . haha . so nak show sikit gamba yang snap semalam . enjoy the pic :)


neh tuan punya rumah yang buat open house , thanx darl . sayang awak yea :)


haa , betul tak aku cakap , ramai kan kami . miss korang kay :)


neh semua friends MGS dulu . yang baju merah tuh (nazirah) tak sama sch laa . hehe 


bila yang lain dah balik , kami pun snap pic banyak-2 . hee :)


lawa gamba neh , lepas edit laa . haha . gurau je kay , peace yoo ! 


serius over yang empat orang dekat tengah tuh . haha . :)


awww , neh buah hati saya kay . jangan kacau yea , tembak nanti :p


sayang korang dua sangat-2 kay . muchlove <3 

so tuh jee laa gamba yang ada and yang lawa and yang sempat diedit yea . haha . apa-2 pun , serius aku happy jumpa korang semua . nak-2 lagi my dear HUSNA and UYULN neh . lama kot tak jumpa even duduk satu daerah yea . haha . hope dapat jumpa lagi and snap pic banyak-2 yea , nanti ada masa kita hangout okay ! okay laa , later blogging lagi . adios amigos :)

p/s : nanti nak update gamba raya pulak , even dah lama raya kay . hehe :)

i love you , just the way you are =)

Tuesday, September 13, 2011

SPM TRIAL : PART I

hari neh dah seminggu TRIAL SPM kay , tapi baru nak update pasal trial . well , terlalu busy for last minute study , so tak sempat nak update blog . saje jee tulis part I tuh . *macam laa empat and rajin angat kau nak update blog kan . haha . o hari neh nak cite laa exam apa , apa jadi , and apa ada . haha .

tadi okay laa exam CHEMISTRY PAPER 2 and PAPER 3 plus AGAMA ISLAM KERTAS 1 . boleh laa jawab , rasa sakit perut , pening kepala , badan tiba nak demam , selsema , batuk senang cakap semua ada laa time tengah jawab tadi . sabar jee laa aku pun kan . tak tahu laa nak rasa apa tadi . haha . *nasib tak rasa nak pengsan gtime tuh jugak jee . haha 

nak dijadikan cerita , seat aku baris last sekali . number 3 dari depan . tak kisah laa kan number bape seat tuh , tapi yang aku kisah bila seat aku BETUL BETUL SEBELAH TINGKAP ! aku dah laa alergik duduk sebelah tingkap kay . kenapa ? sebab aku pantang orang lalu meti nak tengok . *tak ke parah tuh kan , semua orang aku rasa macam seseorang . haha 

bila dah duduk sebelah tingkap , ramai nak senyum dekat aku , nak tegur aku , and tak lupa jugak pada yang nak bagi jawapan dekat aku even tak kena langsung . terima kasih , saya hargai . haha . boleh pulak aku tengah jawab exam tadi , lalu laa budak-2 laki neh lalu then cakap ;

AKAK , TAK PAYAH JAWAB , TIDUR JEE 
*suka hati korang jee kan . haha 

AKAK , NUMBER SATU A , LEPAS TUH B 
*sorry laa dik , akak bukan jawab soalan objektif yea . haha 

neh laa budak-2 neh , keje nak mengacau aku jee kat tepi tingkap tuh haa . haha . lepas tuh dekat seberang tuh pulak KELAS 4GIGIH . ada laa sorang mamat neh , ya ALLAH dia neh bising betul . geram betul aku neh . dah laa tepi tingkap , sume benda aku boleh dengar and nampak dari tepi tuh . haha rasa nak jee jerit dari dewan exam tuh suruh dia diam . huhh .


kenapa tiba-2 ada gambar ular pulak neh ? haha . aku nak cite bila first time aku pegang ular tadi dekat CHEMISTRY LAB . act , aku dengan emaa sayang aku neh , otw nak pergi toilet lepas siap jawab CHEMY PAPER3 tadi laa . patu denga budak-2 neh cakap ada ular masuk dalam lab tuh . aku pun apa laa , tarik emaa , masuk dalam lab ajak dia tengok . 

lepas tuh , pakcik yang dekat lab tuh , ambik chlorofourm *taktahubetulketakakueja , salahsorryyeaa . dia amik solution tuh , then tuang dekat ular tuh , yang tengah syok lepak dekat blakang rak solution tuh . macam sawan laa ular tuh keluar , terus aku panjat atas kerusi . haha . *ular dia macam kat atas tuh , tapi kecik sikit kot .

lepas dia dah betul-2 pengsan tuh , pakcik tuh angkat letak dekat tepi meja dalam lab tuh . then aku cakap kat pakcik tuh . <boleh pegang tak pakcik ?> pakcik tuh senyum jee . aku pun dah pakcik tuh senyum , aku pegang laa dekat ekor dia . kulit dia lembut pkus sejuk kay . aku angkat laa , then tunjuk dekat membe chinese aku , diorang jerit nama aku . DIANAAAA !!! . haha 

tapi okay laa , first time sepanjang aku hidup dah umur 17 neh , itu jee laa aku pegang ular . syok pun ada kot . haha *dah pengsan buleh laa , tengah hidup ? jangan harap , tapi maybe aku try pegang laa . haha . then masuk dewan tuh , semangat aku pergi jaja cerita dekat membe aku yang lain . haha . kena gelak jee , pegang ular dah pengsan .

amboiihhhh , panjang jugak aku mengarut hari neh . haha . besuk exam MATHEMATICS PAPER1 and PAPER2 jee . *jee kau cakap yea , banyak laa . math tuh ! haha . okay laa , nanti update lagi laa . lapar laa pulak . KITE MAKAN DULUUUUU :)

p/s : dari balik sch tadi tak makan , patut rasa lapar semacam jee neh . haha :p

i love you , just the way you are =)

Saturday, September 10, 2011

BUAH HATI SAYA :)

lama jugak aku tak update blog aku neh . humm , takde mase laa . sekarang neh tengah trial SPM , so lagi laa takde masa kan . FACEBOOK pun dah ada orang pegangkan and dah tukar password pun haa . memang tak dapat nak bukak laa kan . lucky aku ada twitter , haha . dia tak buleh tukar . *sape laa dia yang tukar FACEBOOK aku tuh yea :p . untung laa dia pegang FACEBOOK aku .

hari neh jee nak update pasal buah hati aku jee . bukan nak show off , tapi nak tunjuk jee . haha . sume aku kenal dekat fb adik adik aku neh . serius diorang sweet sangat sangat . rasa nak jee meet korang . takpe nanti akak amek lesen , kita hangout okay girls . so kat bawah neh aku nak show cikit laa pasal diorang .


bella , imissyoumore okay dear <3 


aku lagi rindu kau tahu sheha :)


awww sayang , dyan lagi sayang dalila okay honey =='

tehah sayang , iloveyoumore darl :)

so tuh laa semua honey boney aku yea . jangan gatal nak stalk laa yea . *aku cakap neh , khas tuk kau yea pompuan . jangan risau , yang lain takde kene mengene :) peace yooo ! next time update lagi laa . nak pegi umah wan neh , buat lemang . kepada CHEMISTRY and ADDMATH nanti malam laa kite jumpa awak yea sayang . hehe 

p/s : rindu betul dekat FACEBOOK aku tuh , takpe laa . lagi dua minggu jee kay :) 

i love you , just the way you are =)