✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Thursday, November 24, 2011

DO LISTEN TO ME :(

assalammualaikum . huhu . lama tak update blog . weeee~ takde masa laa yanggg . THIS WEEK IS SPM WEEKS ! huhu . but no worries , 3 more papers to go equal to one subject . huhu . kay macam pelik jee tajuk entry tuh kan . act , aku pun tak tahu nak letak tajuk apa kan . just wanna share something dgn korang yang tengah terluka or bersedih . this is from my bff laa . she is the one who keep advising me for the whole day smalam . okay now broadband aku berjalan dengan agak slow sekali . tak buleh nak upload gamba .

lantak kau laa . nampak gayanya , later laa jugak aku upload . kejap lagi nak keluar dengan my cousin , pergi beli gitar . at last dapat my own new gitar kay ! serius suka . next step , kena laa belajar main pulak kan . pandai sikit tak best , kena pandai banyak-2 . huhu . bukan niat nak jadi yuna , or najwa latiff yang korang bising-2 tuh . it just that aku memang dah lama nak beli and belajar main . so tak payah nak cakap aku saje nak jadi mcm diorang . tak kuasa ! jadi diri sendiri jee sudah . yezz , memang aku nak buat video , cover lagu , and upload dekat youtube . tapi step by step laa kan . banyak lagi kene belajar .

lagipun spm tak habis lagi haa . next week aku try laa buat satu kan . but mcm aku ckp tadi step by step . huhu . now aku lapar gilerr kay . dari pagi tadi bangun tak makan ape lagi . tuh pun aku bangun sebab my twin call . hari neh birthday dia . huhu . suka sangat dapat otp dengan dia tau . comel jee suare dia . huhu . tapi aku agak terkedu laa , tak sangka dia nak call . so aku jadi tak banyak cakap sangat . tapi whatever it is , aku ceria jugak sebab suka dpt otp dgn dia .

kay laa , nak pi mandi , then siap-2 . nak keluar jap lagi dgn cousin . mcm-2 nak buat . nak bayar itu , nak beli ini . huhu . adios amigos :)

p/s : sorry Capital-M tak angkat call awk semalam , kite dah tidur . tunggu awk punya pasal tau , takpe . ada lagi tiga hari kan , awk buleh call lagi . saya sayang awak sangat , rindu awak :)




i love you , just the way you are =)

Thursday, November 3, 2011

MALAM KAMI MENGGILA BERSAMA :)

assalammualaikum . okay , serius malam neh happening glerr laa kan . before aku cite , jap nak cite benda lain dulu . tadi asrama lelaki sch aku terbakar . punca ? masih dalam siasatan . so , no comment :) tapi sayangggg , aku tak pegi sch pun tadi . haishh , rugi-2 . ceyhhhhh , takpe laa , gamba sume aku dah download buat kenangan bila aku dah keluar nanti :) 

tadi ada solat hajat kat sch aku , so alhamdulillah aku berjaya menyempurnakan nya . solat hajat tuh sch aku buat untuk students yang nak EXAM SPM and STPM :) best of luck guys :) moga kita semua dapat keputusan yang cemerlang okay . InsyaAllah :) 

so back to story kat atas tuh , aku tak tahu nape hari neh CHAT ROOM kami happening sangat-2 . haha . adik-2 aku jadi hyper active hari neh . haha , sangat suka . diorang siap buli aku . okay , SUKA SANGAT AND SAYANG SANGAT DEKAT DIORANG ! haha , paling HYPER , for sure laa HERO KAMI EMEER tuh haa . haha . right now still lagi menggila . and aku rasa macam esok aku tak sch jee . haha

okay laa , ibu dah bising . buah hati dah bising jugak . haha . tidur dulu  besuk sch :)

i love you , just the way you are =)