✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Wednesday, May 16, 2012

MEMORIES :'(

nothing to say. just nak cite, tadi tergerak hati nak hanta IM dekat crush. ya Allah, dia nak balas lagi rupanya. serius rasa nak nangis plus terharu sesangat-sangat. serius! rindu sangat dah dekat dia. hanta IM dekat dia. humm. then start laa bace balik IM yang lama dengan dia. 

i start the conversation with hope. and when you rep with the smile, my face smile too, and my tears start to fall :'(

always wanted to ask for your help when im not around, because i know you can always help me :)

i thought you never wanted to know anything about me, but i was wrong. 

and here are some memories of us together for the last one year. just see the date, and you guys know how long already since we last contact. 

i will always remember your favourite 'biskut raya ;)'

i miss the time when im not replying your text messages, you will definitely ask me. why im not replying your text messages :/

and when im not in mood, i will surely off my phone. and at that time, you will ask me why ;)

too much memories with you and that is why i can never forget you dear. always remember the sweet moments with you. watching concerts together, watching final maharaja lawak at the stall together, watch you playing futsal, what else? yaa, school sports day training with you. too much to remeber and i will never deleted all those memories.







i love you , just the way you are =)

Thursday, May 10, 2012

I MISS YOU CAPITAL-M :'(

takde apa nak cerita. just nak show something. and i just wanna show how much i miss Capital-M so much. tibe-2 jumpe tadi. sumpah sedih. time tgh taip neh, air mate dah mengalir macam air terjun. serius tak dapt tahan air mata neh. 


Capital-M, i miss you. serius. please come back. i just want you, no one else in my life. just see the date. it was on my birthday. that was 6 month before and all gone. no more sweet text messages, sweet tweets, sweet fb comments. Capital-M, i love you, i swear i love you. please dear. haihhh. gtg. *cry*


i love you , just the way you are =)

Wednesday, May 9, 2012

HOUSEMATE :)

Assalammualaikum. okay hari neh takde menda sangat nak cite. eh kejap, act ade menda nak cite. haha. *nyanyuk sudaa :p. hehe. tadi orentasi best jugak laa. baru hari neh aku rasa orentasi best sebab buat benda yang mengingatkan aku dengan highschool. know what? tadi buat aktiviti how to protect the egg from breaking? hahaha.

how i miss my highschool a lot. tapi sayang, group aku kalah tadi. haha. but group aku menang mase game drawing. sape draw? aku laa sape lagi kan. haha. aku kene lukis, then members of the group kena teka apa aku lukis. daripada 20 pictures, group aku dapat 13. haha. amacam? terer tak? well. group sape kan? haha. *belagak aku neh. 

and aku rasa hari neh hari orentasi paling best aku. huhu. hari lain macam biase jee. tak best mane laa sangat pun. so itu jee rasa nya nak cite. nak show sikit laa gamba housemate aku. we're close. even baru lagi kat sini, but diorang semua okay. only one tuh laa. errrrrr, fullstop. haha. takmau cite. so just enjoy the pic.








act ade lagi housemate aku. but takde lagi gamba diorang dalam lappy. aku letak yang neh dulu kay. nanti ade mase aku update lagi.




i love you , just the way you are =)

Thursday, May 3, 2012

SETELAH SEKIAN LAMA...

it has been four months now. dah berhenti kerja. rindu tempat kerja, rindu semua orang. Alhamdulillah, sekarang aku dah sambung belajar dekat negeri sembilan. dekat Linton University College. best, semua ada. roomate best, orientation best *kot laa*. and budak raub pun, quite ramai laa. at least ade teman nak balik nanti kan. hummm. 

act takde idea nak blogging. nothing much to say today. okay laa. just citer pasal outing tadi kay. ytadi orientation. diorang bawak pegi outing dekat JERAM TOI WATERFALL. tempat tuh best sebenarnya. tapi aku takde perasaan nak happy-2 hari neh. muka tadi sengal jee. nak tgok?


sengal kan? okay, aku tahu tuh. hahaha. so tadi just snap pic waterfall jee sikit. malas glerr nak enjoy tadi. emotionless glerr. nak update pun takde perasaan. *melampau :/

citer pasal college pulak kay. aku amek course Foundation in IT :) benda yang paling aku minat since aku darjah tiga when my dad beli computer. huhu. dulu berangan jee, jadi budak college, masuk hostel, ade housemate, pegi class. Alhamdulillah, semua tuh dah jadi kenyataan. one thing yang paling besar, jadi SOFTWARE ENGINEER!

tapi college aku bila buat foundation IT, ade dua cabang, software engineer dengan business. okay, kat situ dah blurr. aku akan tetapkan keputusan, bila aku dah start class nanti. skarang baru first week of orientation. i got one more week to go. then, dapat result IELTS (International English Language Test System) *alaaaa, yang macam MUET tuh. but this one international.

this IELTS certificate buleh guna kalau nak mintak jadi LECTURER BI. and thats what i want also. InsyaAllah, tgok sejauh mane usaha aku. Aminnnn. okay laa, gtg. babai. 


i love you , just the way you are =)