✿ SUPER DUPER CRAZIEST, FUNNIEST & TALKATIVE GIRL ✿

My photo
You'll hate me. Thank you.

✿ LAY ME DOWN ✿

Saturday, March 9, 2013

ENJOYABLE, PRECIOUS AND MEMORABLE FIRST WEEK OF MARCH :*

assalammualaikum. apa khabar? sihat? banana? k takde kene mengena pun. don't want to start my word with a sigh laa eh. sekarang ni dah dekat college, dah masuk sem3. one more sem to go and walahhh end of foundation studies. InsyaAllah. so nak cerita sikit lah pasal sem3 ni. 4tough subject which is WEB PAGE DEVELOPMENT, INTRODUCTION TO PROGRAMMING, INTRODUCTION TO ECONOMICS, and PENGAJIAN MALAYSIA atau bahasa mudahnya, sejarah.

first week of class was okay lah, programming telah memberi sedikit tekanan kepada aku lah. yang paling effect tak berubah nya bila class pengajian malaysia, mata automatic berat tak boleh nak bukak langsung, bahasa mudahnya mengantuk baq hang wwoooiii!! what to do, nak tak nak kena juga kan, duty as a student. so thats it lah pasal new class, new lecturer, new subject. 

so kembali kepada tajuk di atas lah. why is it enjoyable, precious and memorable first week of march? haaaaa, imagine your bestfriend datang college and spend this whole week together. haa what I mean here is my bestfriend, yusri and my schoolmates heryy is here in my college. herry study sini, so we spent our day together. the best day for this first week of march is 7 of March. 

kitorang pergi tengok wayang malam 7March tu. first day Lawak Ke Der keluar. pehhh serious talk, lawak gila lah lawak ke der kali ni. kak yana, kakak yusri belanja kami tengok wayang. memang best gila lah wehh tengok, gelak sampai nak hilang lah suara aku ni haa. so few pictures okay macam biasa lah

nahhhh ni laa cerita yang ditonton pada malam 7March bersama kak yana, yusri and herry. dalam panggung tuh boleh pekak dengar gelak kot hahaha.

so then few pictures lah. mood nak menaip tak berapa nak datang pulak hari ni, tadi rasa nak menaip sangat dah sudahnya dah sign in idea tah melayang ke mana.


yusri and herry in the house yooo! 



ni masa dekat McD. gambar blurr sebab mangkuk belakang ni bergerak tak memasal. hahaha.

so thats it lah. enjoy reading. assalammualaikum. 

NOTE: friendship is something that will last longer if you know how to remain it :))

i love you , just the way you are =)